Csomagolástechnológia:slotter

csomagolástechnológia-slotter-1

A csomagolástechnológia magába foglalja mindazokat az emberi képességeket növelő eszközöket és ismereteket, amelyeket a csomagolóanyagok gyártása során felhasználnak. 

Gépeink

Dobozgyárunkban hullámpapír lemezt használunk alapanyagnak. Ez a rétegekből álló papírlemez rendkívül strapabíró és sokoldalú. A csomagoló doboz elkészítésének technológiáját a becsomagolandó termék tömege és nagysága határozza meg. A dobozgyártás során két korszerű és hatékony gépet használunk: ez a slotter és a plotter.

Slotter

A slotter egy automata adagolású, körkéses réselő és bígelő, cégünk egyik büszkesége. Egy narancssárga monstrum – 3 méteres sávszélességgel, ami azt jelenti, hogy a pici doboztól egészen a nagy méretekig képes a dobozokat elkészíteni. Réselés során réseket, bevágásokat készít, a bígelés pedig a hajtásvonalak kialakítását jelenti, ami megnyomással történik. Körkéseit egy hosszú tengelyen csúsztatva lehet milliméter pontossággal beállítani. Az elővágott (téglalap alakú) HPL lemezeket az egyik oldalon kell a gépbe helyezni és innentől kezdve, már automatikusan végzi a dolgát beállítások alapján és a másik oldalon „dobálja” ki a készre vágott, bígelt lemezeket.

csomagolástechnológia-slotter
csomagolástechnológia: slotter

Teljesítmény

Pár másodperc alatt, de akár a másodperc tört része alatt is elkészül egy doboz kivágásával. A slotter teljesítménye, illetve sebessége a vezérlő panelen egyszerűen szabályozható, de óránként akár 6600 darab doboz kivágását tudja elkészíteni. Az így elkészült sík dobozokat a megrendelő igénye szerint lapokban, vagy akár összeállítva, elkészítve szállítjuk ki az ország bármely pontjára.

A csomagolástechnológia kulcsszereplője slotter gépünk, ezért odafigyelünk rá és karbantartjuk, hogy sokáig és hatékonyan dolgozhassunk vele.

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?