Varázslatos Strapa-dobozok az RTL Klub híradójában

Erős Antónia majdnem kettészelte Szellő Istvánt

Bekerültünk az RTL Klub híradójába!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a népszerű kereskedelmi csatorna minden év végén valami izgalmassal és egyedivel rukkol elő. Ezúttal cégünktől, a Strapa-Packtól is segítséget kértek a rendhagyó szilveszteri adás megvalósításához. Amikor megrendelték tőlünk a dobozokat, még nem sejtettük, mit eszeltek ki a dörzsölt műsorkészítők.

A lélegzetünk is elállt a hajmeresztő mutatvány láttán, és szerintem ezzel nem voltunk egyedül…

Galambból nyúl, köddé váló csodakendő és magától kiegyenesedő kötél

A két műsorvezető hosszú hetekig gyakorolt az ámulatba ejtő show-ra, melyben egy profi bűvész és Danny Blue mentalista volt a segítségükre. A ”csalás” abszolút kizárható, hiszen titoktartási szerződés is született, valamint teljes elszigeteltségben folyt a felkészülés. Először klasszikusnak mondható trükköket láthattak a TV nézők: galambból nyúl, köddé váló csodakendő és magától kiegyenesedő kötél. Azért izgalomból a műsor elején sem volt hiány!

De a show végére tartogatták a legrázósabb mutatványt…

Antónia, 4 kartondoboz és egy berregő láncfűrész

Ez önmagában még nem hangzik ijesztőnek, de ha belevesszük azt a tényt, hogy Szellő István lapult az egyik doboz alatt, már sokkal meredekebb a szituáció. Egyedül Ádám, a műsorvezető kisebbik fia tudta, hol rejtőzik édesapja. Bátyja, Andris is fontos szerepet kapott: Neki kellett figyelnie arra, hogy Antónia ne tudjon kukucskálni vagy hallgatózni, meg persze koncentrálnia, hogy jól süljön el a dolog. Hamar előkerült a berregő láncfűrész, mellyel a csinos RTL híradós sorra szelte ketté a kartondobozokat.

tv doboz.RTL
tv doboz.RTL

Mondanunk sem kell, hogy István – és mindenki más is – ép bőrrel megúszta a kissé sokkoló mutatványt. Mindenesetre, minket teljesen elvarázsoltak, és lélegzet-visszafojtva izgultunk István sorsáért. Azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogyan csinálták, de arra hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy egy kicsit mi is a részesei lehettünk ennek a különleges adásnak.

Nem kell bűvésznek lenned ahhoz, hogy hasznát vedd a kartondobozainknak.

Legyen szó szállításról vagy raktározásról, csúcsminőségű termékeink szuper megoldást jelentenek.

Szabvány, illetve teljesen egyedi méretű és kialakítású karton csomagolóeszközök, melyek alkalmazkodnak igényeidhez!

Kérj tőlünk ajánlatot ITT.