FUTÁR DOBOZOK

Kiszállítanál? Futárral küldenéd a termékedet?

A tortadoboztól, a különféle kialakítású tető-fenék lapolt – vagyis a legegyszerűbb felépítésű- hullámkarton dobozokon át, az önzáró és a
kimetszett dobozokig válogathatsz nálunk a praktikus megoldások között.
A futárcégek megváltozott gyakorlatához igazodva hosszúkás kialakítású, hullámkarton csomagolóeszközök gyártásába fogtunk, hogy a hosszú, de vékony, vagy feltekerhető tárgyaidnak is meg tudd találni a megfelelő csomagolást. 

Csomagolj a futárcégek elvárásainak megfelelően!

Csomagolóanyagaink tökéletesen megfelelnek a futárcégek elvárásainak és biztonságos szállítást tesznek lehetővé. Hosszúkás, kerek, szögletes, extra nehéz vagy éppen kifejezetten törékeny… Mindenféle súlyú, típusú, alakú és méretű áruhoz tudunk megoldást ajánlani!

Néhány jó tanács:

·       A csomagolás mindig igazodjon a szállítmány súlyához, kialakításához és méretéhez.

·       Lényeges szempont, hogy a doboz tartalma a jármű rázkódása, az áru mozgatása, rakásolása közben se sérüljön meg. Ne maradjon a dobozban felesleges üres hely!

·       Olyat válassz, ami elég nagy ahhoz, hogy a párnázó, térkitöltő anyagok is kényelmesen beleférjenek, de ne kelljen túlságosan sokat elpazarolnod belőlük.

·       Ha hosszúkás alakú terméket, például iratot, papírtekercset kell becsomagolnod, szögletes dobozt használj (ha nem így teszel, a futárcég valószínűleg nem veszi át a csomagot).

A vásárlók alig 1 másodperc alatt véleményt alkotnak a márkádról!

A csomagolás minősége nagyban tükrözi vállalkozásod és márkád hitelességét, megbízhatóságát. Felejtsd el a raktárban évek óta porosodó, gyűrött, gyenge szakítószilárdságú dobozok használatát! Tudjuk, hogy ugyanolyan állapotban szeretnéd eljuttatni az árut rendeltetési helyére, mint amilyenben azt elküldted. Egy egyszerű, (új!) csomagoló doboz is lehet esztétikus, mely megvédi termékedet a szállítás során.

Most akkor a termék a fontos, vagy az a doboz, amibe beleteszed?!

A válasz az, hogy is-is. A csomagolás elsődleges feladata valóban az, hogy biztonságosan és költséghatékonyan el tudd juttatni a (remélhetőleg szuper) termékedet ügyfeleidnek, partnereidnek. De nem csupán ennyiről van szó! A jól átgondolt csomagolás elképesztő hatással lehet üzleti sikereidre. Egy illetve két színnel nyomtatott dobozaink valamint egyedi, feliratozott ragasztószalagunk nagyban növelheti a vásárlók márkahűségét.

Szóval, Neked mennyire fontos a (jó) csomagolás? Vevőidnek borzasztóan lényeges! Törekedj arra, hogy elégedettek legyenek, hiszen a meglévő vásárlóknak sokkal könnyebb eladni, mint folyamatosan újakat keresni.

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?