KOMBINÁLT DOBOZOK

Amit a kombinált csomagolás garantál: számos előny egyetlen csomagolóeszközben egyesítve.

Rendeléskor érdemes átgondolnod, hogy 10 vagy 100 darab rendelésével jársz jobban.

Fontos! Nagyobb mennyiség esetén csökkenhet az egy dobozra eső ár.

Spórolj időt és energiát! – egyedi megoldások céged igényeire szabva

A Strapa-Packnál nem csupán egyszerű kartondobozokat gyártunk, hanem olyan különleges megoldásokat tervezünk, amelyek hozzáadott értéket jelentenek vállalkozásod számára. Faelemekkel kombinált HPL doboz poliuretán béleléssel, masszív kartoncsomagolás környezetbarát dekor térkitöltővel, tető-fenék lapolt, tűzött doboz praktikus térelválasztókkal. Rengetegféle kombinációt kínálunk a legkülönbözőbb igényekhez, melyekkel ügyfeleink értékes időt és energiát spórolhatnak. Lényegében egyfajta csomagolási készterméket kapsz tőlünk, melyet már csak használnod kell!

Kombinált doboz készítése – Milyen anyagokkal és csomagolóeszközökkel dolgozunk?

Minden vállalkozásnak eltérő elképzelései vannak a tökéletes csomagolást illetően. Van, akinek a doboz teherbírása a mérvadó, míg másoknak az a legfontosabb szempont, hogy a törékeny áru ne sérüljön meg, vagy, hogy maximálisan környezetbarát legyen a megrendelt termék. A kombinált dobozok sokféleségüknek köszönhetően valamennyi elvárást képesek teljesíteni.

A bélelés jelentőségéről dióhéjban

A termékvédelem a csomagolástechnika egyik kardinális kérdése. A csúnyácska újságpapíron kívül ma már számos lehetőség kínálkozik arra, hogy a dobozon belül megvédd a küldeményt. Vedd figyelembe, hogy még a legkisebb üres hely is komoly károkat okozhat az áru épségében. Ha körültekintően használod a térkitöltő és bélelő anyagokat, vevőid és partnereid számára nem okozol majd csalódást!

Néhány konkrét példa az általunk használt anyagokra, eszközökre és megoldásokra:

Hullámkarton: masszív, könnyű és extra rugalmas, a kombinált csomagolások alapját jelenti.

Fa: saját ládaüzemmel rendelkezünk, így, ha igazán strapabíró csomagolásra van szükséged, a HPL dobozt extra erős fa elemekkel egészítjük ki.

Hungarocell: keresve sem találnál olyan remek bélelőanyagot, ami még hőszigetelőként is funkcionál.

Poliuretán habszivacs (tojáshab): rugalmas, kiváló tapadóképességű és minden formához tökéletesen illeszkedik – törékeny tárgyaknál nélkülözhetetlen segítség.

Újrahasznosított dekor térkitöltő: mutatós, környezetbarát és költséghatékony, egy különleges termék, mely kizárólag a Strapa-Packnál kapható!

Praktikus fém fogantyú: a textilfül nemcsak, hogy remekül mutat a dobozon, de a mozgatást, hordozást is pofonegyszerűvé teszi.

Kiegészítő elemek: elválasztó lapok, betétek, kimetszett fülek, fóliák, fésűs rekesztékek… így válik egy szimpla kartondoboz minden igényt kielégítő, egyedi termékké.

Nem találod a megfelelő csomagolást? A kombinált doboz a megoldás a problémádra!

Amennyiben a felhalmozódott csomagolási feladatokat már a hátad közepére sem kívánod, válaszd kihelyezett csapatunk professzionális segítségét! Ha lehetőséged van ellátogatni hozzánk Dunaharasztiban található telephelyünkre, a helyszínen is szívesen elvégezzük a termék szakszerű becsomagolását.