IRODAI ESZKÖZÖK

Dobozüzemünk irodai felhasználásra, vásárokra és kiállításokra is gyárt hullámkarton termékeket: 

papír bútorokat, irattartókat, papírkosarat és számos egyéb praktikus tároló elemet.

Egy mutatós hullámpapír asztalt rendelnél vagy netán 500 irattartót?  Ugyanolyan szíves fogadtatásra találsz nálunk.

Védd a környezetet és használj újrahasznosítható irodai eszközöket és kiállítási bútorokat!

Környezettudatosság = hitelesség

A 21. században a fogyasztók hozzáállása és preferenciái érezhetően megváltoztak. Egyre nagyobb igény mutatkozik részükről a környezetvédelmet előmozdító termékek, szolgáltatások és kezdeményezések iránt. Az a vállalkozás, amelyről egyértelműen elmondható, hogy lépéseket tesz a környezet megóvása érdekében, jó eséllyel szimpatikusabb lesz a vásárlók szemében. 

Cégvezetőként, vállalkozóként Te odafigyelsz a környezetre? A fenntartható fejlődést támogató megoldások alkalmazása nem csupán egy trendi jelenség a cégek körében. Megkülönböztetheti vállalkozásod a versenytársaktól, illetve új ügyfeleket is bevonzhat, növelheti a hitelességet, a vásárlók hűségét és elköteleződését. A társadalmi felelősségvállalás lényeges dolog és egyben remek PR lehetőség, a hullámkarton eszközök a zöld marketing stratégiába is remekül beépíthetők! Te miért hagynád ki?

Könnyen mozgatható & pehelysúlyú papírbútor

Több mint másfél évszázada használunk hullámpapírlemezt, elsősorban különböző tárgyak környezetbarát és strapabíró csomagolásaként…

Elsőre ellentmondásosnak tűnhet, de kartonból is készülhet masszív, stílusos bútor! A hullámkarton megfizethető és rendkívül sokoldalú, rugalmasságának köszönhetően jól alakítható és formálható. A több egymásra helyezett hullámréteg extra nagy szilárdságot biztosít.

Az újrahasznosítható/újrahasznosított anyagból megálmodott bútorkreációk maximálisan megfelelnek a fenntartható fejlődés követelményeinek. Tartósak és pehelykönnyűek, akár kisujjal is arrébb rakhatod a székedet, asztalodat. Meglepően mutatósak és kényelmesek, egyszerűen szállíthatók és extra gyorsan összeszerelhetők… Konstrukciótól függően 100 kg-nyi súlyt is képesek lehetnek elbírni. Elképesztő, nem igaz?

A papírbútor egyetlen hátrányaként említhető, hogy távol kell tartani a nedvességtől. Ez az oka annak, amiért konyhabútor nem készül ilyen anyagból.

Segítségükkel a kiállításokon és vásárokon szokatlan, stílusos és extravagáns bemutató tér/mobil iroda alakítható ki, ami az ügyfeleket, vásárlókat biztosan elkápráztatja majd! Mentes/bio élelmiszereket forgalmazó üzletektől például gyakran kapunk felkéréseket hullámkarton bútorok gyártására.

Praktikus tároló eszközök magas minőségben, kis vagy akár nagy tételben

Kétoldalas nyomtatás, szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékosság és újrahasznosítható eszközök… Legyél Te is környezettudatos! Egy irodában a dokumentumok tárolása, rendszerezése és porosodástól való megóvása kardinális kérdés. Kínálatunkban újrahasznosítható/újrahasznosított anyagból készülő papírkosarat, irattartót, tároló dobozt, displayt, mobil- és névjegykártyatartót is találsz, de kérésre egyedi igényeket is szívesen teljesítünk. Minőségi termékeinket 3 illetve 5 rétegű hullámkartonból gyártjuk, fehér vagy barna alappal, melyekre 1 vagy akár 2 színnel nyomtatás is kivitelezhető – így reklámajándéknak is tökéletesek kollégáid, partnereid számára.

Rendelj papírbútort vagy irodai eszközt kedvező áron, akár egyedi kivitelben!