KIEGÉSZÍTŐK

Sok esetben a csomagolás és az áruvédelem egyedi kiegészítőket is megkíván: ez az egyszerű elválasztó laptól, végzáróktól, a térkitöltő betéteken és fogókon át, a feliratos ragasztószalagokig vagy elválasztó rekesztékig számos megoldás lehet.

Nézz körül nálunk és válaszd ki kínálatunkból azt a csomagolási eszközt vagy a kiegészítőt, ami számodra a legmegfelelőbb!

Hullámkartonból nem csak strapabíró csomagolódoboz készülhet

Olcsó, rugalmas, ellenálló és környezetbarát. Hullámkarton nélkül lehet élni, de nem érdemes!

Nemcsak strapabíró dobozok készülhetnek belőle, hanem rengeteg olyan praktikus csomagolási eszköz és kiegészítő, melyek megkönnyítik a cégek mindennapjait. Ha a Strapa-Pack minőségi termékei mellett döntesz, egyetlen helyről beszerezhetsz mindent, amire szükséged lehet. Így sokat spórolhatsz a fuvarköltségeken, illetve nem kell értékes perceket elpazarolnod a különféle csomagolási cégekkel való egyeztetéssel!

Legnépszerűbb kiegészítő termékeink

Ragasztószalagok

Egy briliáns találmány, ami hatékony és gyors rögzítést szavatol. A megfelelő ragasztószalag kiválasztása elengedhetetlen a dobozok biztonságos lezárásához. Ezt valószínűleg Te is tudod. De milyen a tökéletes ragasztószalag?

Az attól függ… Amennyiben a dobozok nem lesznek kitéve extrém magas vagy éppen alacsony hőmérsékletnek, egy 5-50 ⁰C-ig kiválóan tapadó, bivalyerős hot-melt ragasztószalag maximálisan megfelel a célnak, és még az ára is szuper kedvező. Ha nagyobb súlyú a szállítmányod, és/vagy fontos számodra, hogy a csomagolás „pofás” legyen, az extra nagy szakítószilárdságú, letisztult megjelenésű szálerősített ragasztószalagot érdemes választanod. Az egyedi, feliratos verzió pedig pompás reklámhordozó, segíti a márkanév, cégnév bevésődését és a csomagok megkülönböztetésére is szuper lehetőséget kínál.

Fogantyúk

Nemcsak archiváló dobozokon találkozhatsz ilyen megoldással! A füllel vagy fogantyúval ellátott csomagolóeszközök különféle célokra használhatók, megkönnyítve a szállítás és a raktározás feladatait. A kimetszett fülek például jelentősen leegyszerűsítik a mozgatást.
Van fogás a dobozon, amit így könnyebb megemelni, A-ból B pontba eljuttatni, ezáltal a sérülések kockázata is kisebb. A stancszerszám segítségével kialakított, önzáró fül 
italos dobozokra is rákerülhet, ami roppant dekoratív repi ajándékok számára. A speciális textil fogantyú értékes műtárgyak tárolásánál és mozgatásánál valódi kincset ér!

További hasznos csomagolási eszközök:

Hullámkarton térkitöltő, elválasztó lapok és rekesztékek

Ha gyűjtőcsomagolásnál több, henger alakú tárgyat kell egymásra pakolnod, vagy raklapos csomagolásnál több „emeletnyi” doboz kerül egymásra, a hullámkarton lap biztosítja a megfelelő stabilitást! Ebből a masszív anyagból – egy speciális gép segítségével – szuper térkitöltő készülhet, ami a kukacnál és a hungarocellnél jóval környezetbarátabb és költségkímélőbb.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha fontos számodra a fenntartható fejlődés támogatása, akkor ez lesz a kedvenc kiegészítő csomagolástechnikai terméked!

A több, keresztbe rakott hullámkarton lemez, vagyis az elválasztó rekeszték megakadályozza, hogy  a törékeny palackok, üvegek összekoccanjanak a dobozban.

Strapa-Pack – A legkiválóbb ár-érték arányú csomagolási eszközök egy helyen!

Ha kezdő vagy a csomagolástechnika világában vagy
egyszerűen csak nem tudod, melyik lenne számodra a legjobb megoldás, kérdéseiddel bátran fordulhatsz hozzánk!