KIEGÉSZÍTŐK

Sok esetben a csomagolás és az áruvédelem egyedi kiegészítőket is megkíván: ez az egyszerű elválasztó laptól, végzáróktól, a térkitöltő betéteken és fogókon át, a feliratos ragasztószalagokig vagy elválasztó rekesztékig számos megoldás lehet.

Nézz körül nálunk és válaszd ki kínálatunkból azt a kiegészítőt, ami számodra a legmegfelelőbb!

Hullámkartonból nem csak strapabíró csomagolódoboz készülhet

Olcsó, rugalmas, ellenálló és környezetbarát. Hullámkarton nélkül lehet élni, de nem érdemes!

Nemcsak strapabíró dobozok készülhetnek belőle, hanem rengeteg olyan praktikus eszköz és kiegészítő, melyek megkönnyítik a cégek mindennapjait. Ha a Strapa-Pack minőségi termékei mellett döntesz, egyetlen helyről beszerezhetsz mindent, amire szükséged lehet. Így sokat spórolhatsz a fuvarköltségeken, illetve nem kell értékes perceket elpazarolnod a különféle csomagolási cégekkel
való egyeztetéssel!

Legnépszerűbb kiegészítő termékeink

Ragasztószalagok

A megfelelő ragasztószalag kiválasztása elengedhetetlen a dobozok biztonságos lezárásához. Ezt valószínűleg Te is tudod. De milyen a tökéletes ragasztószalag?

Az attól függ… Amennyiben a dobozok nem lesznek kitéve extrém magas vagy éppen alacsony hőmérsékletnek, egy 5-50 ⁰C-ig kiválóan tapadó, bivalyerős hot-melt ragasztószalag maximálisan megfelel a célnak, és még az ára is szuper kedvező. Ha nagyobb súlyú a szállítmányod, és/vagy fontos számodra, hogy a csomagolás „pofás” legyen, az extra nagy szakítószilárdságú, letisztult megjelenésű szálerősített ragasztószalagot érdemes választanod. Az egyedi, feliratos verzió pedig pompás reklámhordozó, segíti a márkanév, cégnév bevésődését és a csomagok megkülönböztetésére is szuper megoldást jelenthet.

Fogantyúk

A füllel vagy fogantyúval ellátott csomagolóeszközök különféle célokra használhatók. A kimetszett fülek például
jelentősen leegyszerűsítik a mozgatást.
Van fogás a dobozon, amit így könnyebb megemelni, A-ból B pontba eljuttatni, ezáltal a sérülések kockázata is kisebb. A stancszerszám segítségével kialakított, önzáró fül 
italos dobozokra is rákerülhet, ami roppant dekoratív repi ajándékok számára. A speciális textil fogantyú értékes műtárgyak tárolásánál és mozgatásánál valódi kincset ér!

Hullámkarton térkitöltő, elválasztó lapok és rekesztékek

Ha gyűjtőcsomagolásnál több, henger alakú tárgyat kell egymásra pakolnod, vagy raklapos csomagolásnál több
„emeletnyi” doboz kerül egymásra, a hullámkarton lap biztosítja a megfelelő stabilitást! Ebből a masszív anyagból szuper térkitöltő készülhet, ami a kukacnál és a hungarocellnél jóval környezetbarátabb és költségkímélőbb. A több, keresztbe rakott hullámkarton lemez, vagyis az elválasztó rekeszték megakadályozza, hogy  a törékeny palackok, üvegek összekoccanjanak a dobozban.

Ha kezdő vagy a csomagolástechnika világában vagy
egyszerűen csak nem tudod, melyik lenne számodra a legjobb megoldás, kérdéseiddel bátran fordulhatsz hozzánk!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?