TFL DOBOZOK

tető-fenék lapolt dobozok a legszélesebb körben alkalmazott dobozok. Számos méretben gyártjuk őket.

Rendeléskor érdemes átgondolnod, hogy 10 darab vagy 100 darab rendelésével jársz jobban.

Fontos! Nagyobb mennyiség esetén csökkenhet az egy dobozra eső ár.

Néhány gondolat a sokoldalú hullámkartonról

Egy környezetbarát anyag, ami bírja a strapát! Rugalmas, masszív és szilárd, meglehetősen könnyű újrahasznosítani, valamint előállítása (és beszerzése) egyáltalán nem költséges. Tetszőleges méretre vágható, különböző bevonatokat, ragasztókat képes felvenni, felülete egyszerűen nyomtatható. A hullámkarton doboz az egyik legelterjedtebb csomagoláshoz használt eszköz szerte a világon. Megvédi az árukat szállítás közben, távol tartja a nedvességet a termékektől, továbbá segíti a raktározást és a mozgatást. Pehelysúlyából adódóan nem emel a logisztikai költségeken.

Pontosan mi az a TFL?

Egyszerűen megfogalmazva: egyetlen darabból álló hullámkarton doboz, az alján és a tetején szárnyakkal. Középen záródik a panelek találkozásánál, ez a művelet általában tűzéssel, ragasztószalag használatával vagy pántolással történik. Egyes típusai átlapolással is zárhatók, míg mások ugyanakkora szárnyakkal rendelkeznek. Különböző fajtái léteznek, a szabvány méreteket és konstrukciókat a FEFCO katalógus tartalmazza (2 – tető-fenék lapolt (hajtogatott) dobozok), kiterített és térbeli kivitelezési rajzzal.

A TFL különböző méretű, súlyú és kialakítású tárgyak biztonságos becsomagolásához nyújt költséghatékony megoldást. Remekül használható szállításra, tárolásra, kereskedelmi csomagolásra. Anyaga 3, 5 vagy 7 rétegű hullámkarton, eltérő vastagságban és erősségben (leggyakrabban E, B, C, BC hullámprofillal).

A tető-fenék lapolt doboz előnyei

A leggazdaságosabb és legnépszerűbb doboztípus. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően kevés hulladék keletkezik a gyártás során, ráadásul nem kell külön szerszámot készíteni, mely további plusz költségeket jelentene. A praktikus TFL dobozokat minden esetben lapra szerelve szállítjuk, így, ha nincs rájuk azonnal szükség, akkor is helytakarékosan tárolhatók. Anyaguktól és kialakításuktól függően ezek a dobozok akár extra nagy teherbírásúak is lehetnek.

Dobozgyártás magas minőségben, egyedi igények alapján

1 vagy 1000 darab? Teljesen mindegy, megoldjuk! Tető-fenék lapolt dobozainkat kis példányszámban vagy nagy tételben, 1 vagy akár 2 színnel nyomtatva, standard (FEFCO) és egyedi méretben illetve kialakításban egyaránt legyártjuk Neked.

Utóbbi azért is fontos, mert így lehetővé válik a csomagolás belsejében lévő tér optimális kihasználása, ami hozzájárulhat a költségek csökkentéséhez. Ha különösen érzékeny, sérülékeny termékről van szó, széles kínálatunkban bélelő- és térkitöltő anyagokat is találsz. Állandó készletellátottságot, gyors és rugalmas szállítást biztosítunk.

Mondd el, mit szeretnél, és rövid határidővel teljesítjük megrendelésed.