SZITÁZOTT DOBOZOK

Minden cég azt szeretné, ha vásárlói elégedettek lennének, és márkája bevésődne az emberek agyába… Mert ha megvan ez a két dolog, a vevők újra és újra meg fognak keresni, hogy beszerezzék a kívánt árucikket. Jelenítsd meg a logód és a színvilágod!

Rendeléskor érdemes átgondolnod, hogy 10 vagy 100 darab rendelésével jársz jobban. 

Fontos! Nagyobb mennyiség esetén csökkenhet az egy dobozra eső ár.

Te értékesítesz, vagy csak szimplán eladsz?

A csomagolás az ügyfélélmény szerves része. Egy esztétikus, dizájnos kartondoboz komoly hozzáadott értéket képvisel. Ha logód mellett csupán elérhetőségeidet tünteted fel, már azzal is hatalmasat léphetsz előre. Plusz információt adsz a vásárlóknak és bevésődsz az emlékezetükbe – még ha Ők ezt nem is mindig tudatosítják magukban. A csomagoló dobozra nyomtatott, az áru jellegének megfelelő jelzések pedig iránymutatást nyújtanak a futárcégnek a kezelést és mozgatást illetően.

Kartondoboz egy kis extrával

A papírdoboz készítés során felhasznált alapanyag fehér vagy barna színben választható.  A csomagolásra egy vagy akár két színnel is rá tudjuk nyomtatni a kívánt mintát, logót és/vagy szöveget. Egy szitázott doboz relatíve költséghatékony reklámhordozó. Remek eszköz a megkülönböztetésre, vagyis arra, hogy kitűnj a tengernyi versenytárs közül. Egy egyedi, feliratozott ragasztószalaggal kiegészítve még profibb, maradandó benyomást kelthetsz (ilyet is rendelhetsz tőlünk).

Webshopod van? A vonzó, informatív csomagolás bizalmat ébreszt a vásárlóban, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a márka minél jobban bevésődjön a fogyasztók tudatába.

Ehhez nem feltétlenül szükséges csilivili, kacifántos csomagolás. Már egy egyszerű logó ráhelyezése a kartondobozra is sokat dob az összképen.

Kereskedelmi partnereidnek szállítanál? Akkor is hatalmas előny, ha nemcsak a biztonságra, hanem az esztétikumra is gondot fordítasz.

Mi az a szitanyomás?

A szitanyomás vagy filmnyomás egy tartós technológia, melynek során egy speciális gép gyakorlatilag átpréseli a vastag festékréteget, mely csak a fedetlen részeken tapad meg. Számos nagyszerű előnye közé tartozik, hogy olcsóbb, mint például a digitális UV vagy az ofszet nyomás. Nem is untatnánk tovább a részletekkel, dióhéjban ennyi a lényeg. Korszerű gépparkunknak köszönhetően – a szita és a nyomólemez elkészítését követően – nagy tételben, rövid határidővel is teljesíteni tudjuk megrendelésed. A szitázott dobozok nem csak webshopoknak kínálnak kiváló megoldást. Az üzleti partnereknek vagy a munkatársaknak szánt céges ajándékok is igazán jól mutatnak bennük!

Keltsd életre márkádat, informáld vevőidet.

Nyűgözd le kollégáidat, partnereidet.

Rendelj szitázott kartondobozt a Strapa-Packtól!