Térkitöltő egyszerű hullámkartonból

Környezettudatosság a csomagolástechnikában Legyen a térkitöltő is környezetkímélő! És az is nagyon jó lenne, ha nem kellene egy kisebb vagyont rákölteni... Ja, és az újságpapírnál azért legyen már egy fokkal esztétikusabb! Ezen igények figyelembevételével született meg univerzális dekor térkitöltőnk, ami Neked is biztosan tetszeni fog!
környezettudatos strapa-doboz

TE LÁTTÁL MÁR ILYET? UNIVERZÁLIS DEKOR TÉRKITÖLTŐ EGYSZERŰ HULLÁMKARTONBÓL

Szeretnéd a szállítás során biztonságban tudni érzékeny termékeidet? A kukacnál és a hungarocellnél környezetbarátabb és költségkímélőbb térkitöltőt keresel? Olyan megoldás érdekelne, ami hatékony és olcsó, ugyanakkor a fenntarthatóság is fontos számodra?

Akkor a következő cikk Neked szól!

Ismerd meg a kizárólag a Strapa-Packnál kapható, univerzális és környezettudatos hullámkarton térkitöltőt!

környezettudatos strapa-doboz

A KÖRNYEZETTUDATOS TÉRKITÖLTŐK LÉTJOGOSULTSÁGÁRÓL DIÓHÉJBAN

A kényes, sérülékeny termékek külső csomagoláson belüli védelméről a térkitöltő anyagok gondoskodnak. Használatuk szinte egyidős a csomagolástechnika történetével.

Azt bizonyára Te is tudod, hogy az újságpapírnál ma már jóval hatékonyabb és esztétikusabb megoldások léteznek. Térkitöltő chips, hungarocell, habszivacs, kreppelt papír, fagyapot… és még folytathatnám a sort. Rengetegféle térkitöltő van forgalomban, melyek mind más-más jellegű, méretű és súlyú terméknek szavatolják a biztonságos szállítást.

környezettudatos strapa-doboz

MINDANNYIUNK KEDVENCE: A HULLÁMKARTON LEMEZ

A hullámkartonról korábbi cikkeinkben már számtalan alkalommal beszéltünk, és persze akkor is az egekig magasztaltuk.  Tudod, a csomagolás alfája és omegája, egy olyan anyag, melyet iparágtól függetlenül szinte valamennyi cég használt már.

Rétegszám és profil függvényében egy hullámkarton doboz 50 kg-ig bátran terhelhető. Rugalmas, kiválóan alakítható és formálható, rendkívül könnyű, strapabíró és ennek tetejébe még környezettudatos, és olcsó is. Csak dicsérni tudom, hiszen nincs még egy olyan csomagolástechnikai anyag, mely ennyi pozitív tulajdonsággal rendelkezne, és ilyen széles körben fel lehetne használni. Ja, igen, a hullámpapír lemez nem mellesleg térkitöltőnek is kiváló!

CSINÁLD MÁSKÉPP! LÉGY KÖRNYEZETTUDATOS  A CSOMAGOLÁSTECHNIKÁBAN

A fenntartható fejlődés és a környezeti terhek csökkentésének fontossága ma már egyre több vállalkozás szívügye, legyen szó multikról vagy a KKV szektor szereplőiről. Nyilván ez a vásárlók, partnerek szemszögéből is egy nagy piros pontot jelent.

Az olyan üzleti kritériumok, mint a gazdaságosság és a magas minőség, ma már teljes mértékben összeegyeztethetők a környezettudatossággal. Ennek a szellemiségnek a jegyében kínáljuk 100%-ban újrahasznosított, hullámpapír térkitöltő anyagunkat, mely a hagyományos, műanyag (leggyakrabban polisztirol) alapú termékekkel szemben környezetvédelmi szempontból jóval felelősebb döntést tesz lehetővé.

környezettudatos strapa-doboz

UNIVERZÁLIS HULLÁMKARTON TÉRKITÖLTŐ: KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS SZÁLLÍTÓI CSOMAGOLÁSHOZ

A barna színű, masszív, 5 rétegű hullámpapírlemezt egy speciális daraboló gép segítségével beirdaljuk. Az eljárás neve szőnyegezés, mert, hogy valóban egy mintás, szőnyegre emlékeztető térkitöltőt kapunk.

Termékünket nagy, akár méretre szabható ívekben, 10 illetve 20 kilós kiszerelésben kínáljuk, de egyedi mennyiség is rendelhető. Szuper és költséghatékony megoldás gépek, alkatrészek szállítói csomagolásához, ahol a termékvédelem kiemelt figyelmet érdemel. Így már biztosan nem kell aggódnod, hogy az ütődések és rázkódások hatására szállítmányod sérülést szenvedne el.

Ha dekoratívabb megoldást keresel, a fehér színű, festhető mikrohullámú kartonból készülő térkitöltőnket ajánljuk, mely szintén 100%-ban környezettudatos alternatívát kínál.

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?