Nyújtható, gazdaságos, praktikus – Ez a sztreccsfólia!

Raklapos tárolás és szállítás? Egységrakomány képzésénél a gazdaságos és extra rugalmas sztreccsfólia megkönnyíti majd a dolgod! Remekül véd a szennyeződésektől, a nedvességtől, a külső környezeti behatásoktól is. Na, de mi mindenre jó még? És van-e belőle fekete?
sztreccsfólia strapa-doboz

Nem kérdés, hogy raklapos szállítás és tárolás során valamit tennünk kell, hogy az áruk a helyükön maradjanak. Erre szuper megoldást kínál a gazdaságos és praktikus sztreccsfólia. Ráadásul a szennyeződésektől, a nedvességtől, a külső környezeti behatásoktól is nagyszerűen véd.

Tudod, olyan ez, mint a folpack, de igazából teljesen más! Már csak azért is, mert élelmiszerek csomagolására higiéniai okokból nem kifejezetten alkalmas. Szóval, ha nem a tegnapról megmaradt szendvics frissen tartása a cél, sokkal inkább az egységrakomány rögzítése, akkor jöhet a sztreccsfólia!

NA, DE MI MINDENRE JÓ MÉG?

Ennek a kivételes anyagnak akkor is óriási hasznát veheted, ha egy-egy szállítmány becsomagolásáról, fóliázásáról van szó, tehát szállítói csomagoláshoz keresel segítséget.

Vegyünk például egy (vagy több) egyszerű kartondobozt, amit szépen, tisztán, egy darabban szeretnél eljuttatni vásárlódhoz, üzleti partneredhez. Ha sztreccsfóliával körbetekered, máris nyugodtabban fogsz aludni. A térkitöltő- és bélelő anyagokat ugyan nem helyettesíti, de extra védelmet biztosít küldeményednek.

Azt szeretnéd, ha a csomagon belül lévő, több(féle) termék nem mozogna, nem csúszkálna el, vagy ne ütődne egymásnak? Ebben az esetben is a sztreccsfólia az, ami Neked való!

>> Segítségre van szükséged a tengeri szállításhoz? Ismerd meg a társított fóliákat <<

SZTRECCSFÓLIA ≠ ZSUGORFÓLIA

Oké, azt már elmondtam, hogy a sztreccsfólia nem teljesen ugyanaz, mint a folpack. Ezt a népszerű csomagolóanyagot azonban sokan a zsugorfóliával is keverik, így érdemes tisztázni néhány kérdést.

A legnagyobb különbség az, hogy két teljesen eltérő dologról beszélünk!

Talán, mintha az almát és a körtét hasonlítanám össze. Mindkettő alapanyaga polietilén (műanyag), és igen, mindkettő csomagolástechnikai eszköz. Nagyméretű gépek, berendezések védelmére zsugorfóliát használunk, mely hő hatására – ahogyan a neve is mutatja – összezsugorodik, így tökéletesen rásimul a becsomagolandó termékre.

Funkciója gyakorlatilag ugyanaz: védelmet biztosít a szennyeződésekkel, a különböző külső behatásokkal szemben. A sztreccsfólia pedig, nos, már tudod, hogy pontosan mi az, és mire jó… anyaga rugalmas, nyúlékony polietilén, mellyel igazán gyorsan és (költség)hatékonyan lehet dolgozni.

sztreccsfólia strapa-doboz

MINDENT (VAGY SEMMIT) A SZEMNEK?!

A legtöbben a hagyományos átlátszó verziót használják, ami alatt általában nagyjából látszik, hogy mit rejt az adott küldemény, egységrakomány. Ez tiszta sor. De előfordulhat olyan eset, amikor nem igazán szeretnénk, ha mindenki megtudná, mi lapul a csomagban. Pont ezért a sztreccsfóliák színes változatban is kaphatóak. Kék, zöld, sárga… no, de nem feltétlenül muszáj a szivárvány minden színében pompázni. Szerintem a legelegánsabb, ami mégis „titokzatos”, az nem más, mint a fekete

A Strapa-Pack kínálatában a standard, transzparens verzió mellett is ezt a színváltozatot találod meg.

23 mikron vastagságú, szuper rugalmas és gazdaságos sztreccsfóliánkat 2,4 kg-os, tekercs kiszerelésben kínáljuk Neked, kézi felhasználáshoz.