Szállítás külföldre: csak össze ne törjön a cucc!

Nemzetközi terjeszkedés? Remek ötlet! Tény, hogy ha külföldre szeretnél szállítani, nagyon észnél kell lenned. A csomag akár több ezer kilométert is „utazhat”, mire eljut a vásárlóhoz. Lehet, hogy olyan tényezőket is figyelembe kell venned, mint a tartós hőmérséklet-ingadozás, a korrózió vagy az extrém magas páratartalom. Mindenre felkészítjük csomagjaidat, hogy strapabíró legyen. Nézzük hogyan!
strapabíró csomagolás strapa-doboz, strapa-pack

Strapabíró nemzetközi csomagolás

Akár Angliából rendeltek tőled, akár egy fontos küldeményt kell továbbítanod Dél-Afrikába, szállítmányozó cégek kínálatából szerencsére nincs hiány. Ha a világ egy távolabbi szegletébe kell termékeidet eljuttatnod, a strapabíró csomagolás szerepe jelentősen felértékelődik. Nemzetközi csomagszállítás során mindig extra rizikófaktorral kell szembenézned. Számodra pedig egy a lényeg: csak össze ne törjön a cucc!

Tengeri szállítmányozás: para a pára!

Ezt a szállítási módot akkor érdemes választanod, ha fontos a nagy fuvarkapacitás (például túlméretes szállítmány esetében), ugyanakkor nem okoz gondot a hosszú, akár több hónapos tranzitidő.

Kétféle szolgáltatást tudsz igénybe venni konténer szállítás során. Az LCL, vagyis a gyűjtőkonténeres megoldás alkalmával közös konténeren kell osztozkodnod más cégek áruival. Ez a lehetőség kilőve, ha törékeny, sérülékeny tárgyakról van szó. Az FCL nem más, mint saját tengeri konténer bérlés. Ez már sokkal biztonságosabb, ugyanakkor költségesebb is.

Az időjárási viszontagságok okozta külső behatások mindkét esetben komoly aggodalomra adhatnak okot. Ilyenkor a sós levegő okozta korrózió és a magas páratartalom miatt kialakuló penész a legfőbb ellenség. A tengeri csomagolás nagy körültekintést igényel. Különböző „praktikák” léteznek a csomagolástechnika területén, melyeket mi is alkalmazunk: ilyenek például a párazáró fólia és a különböző páramegkötő anyagok bevetése.

Légi áruszállítás: gyors és hatékony

A nemzetközi csomagküldés leggyorsabb és egyben legdrágább módja, melyet előszeretettel vesznek igénybe nagy értékű/érzékeny áruk szállításánál. A csomagolóanyag árán viszont többet spórolhatsz, hiszen általában nincs szükség komolyabb korrózióvédelemre. Ugyanakkor a repülőgép is rázkódik, „zötykölődik”, és nem csak akkor történhetnek balesetek, ha légörvénybe kerül. A kifogástalan légi csomagolás, azaz a megfelelő papírdoboz vagy faláda, illetve az áru precíz körbepárnázása olyan feladat, amit csakis tökéletesen szabad elvégezni!

Mindenre felkészítjük csomagjaidat, hogy strapabíró legyen!

Harcos Andrea 2014-ben úgy döntött, megvalósítja álmát. Olyan, kizárólag rendelésre készülő, exkluzív lámpákat fog készíteni, amilyeneket még nem látott a világ. A vállalkozás egyre sikeresebb, a külföldi vásárlók száma pedig folyamatosan nő.

Andinak is meggyűlt már a baja a csomagolással, így hozzánk fordult segítségért. A következő képeken az a speciális strapabíró kartondoboz látható, mellyel 100%-os biztonságban érkezett meg a luxuslámpa szerető gazdájához.

strapabíró strapa-doboz
strapabíró strapa-doboz

Bővebb info a „szerelemlámpákról”: https://lovelamp.com/

Strapabíró hullámkarton doboz gyártás extrákkal

A Böröcz lovaglócsizmák kiváló minőséget és egyediséget képviselnek a piacon. Az 1985 óta működő családi vállalkozás olyan strapabíró kartondobozt szeretett volna, ami az áruvédelem mellett a biztonsági és kényelmi szempontokra is nagy hangsúlyt fektet.

strapabíró strapa-doboz

Panyi Zsuzsi több mint 10 éve van jelen az iparművészeti szakmában. Nemrégiben pedig egy új projektet is elindított Mákgubó névvel, mely hasonló cipőben járó, kézműves hölgyeknek segít megvalósítani vállalkozási céljaikat.

Az elfoglalt üzletasszony ugyancsak tudja, milyen sok múlik a megfelelő csomagoláson. Zsuzsi különleges ékszerei és lakberendezési tárgyai  szintén a fokozottan törékeny kategóriába tartoznak, és sajnos korábban már előfordult, hogy sérülten érkezett meg a termék.

Szakértő csapatunk gondoskodott róla, hogy strapabíró csomagolása legyen, és ez többé ne fordulhasson elő.

strapabíró strapa-doboz
strapabíró strapa-doboz

Zsuzsi meseszép üvegtáljának csomagolásánál is fontos volt a professzionális bélelés.