Nem csak a csomagoláson múlik?

Ha megvan a megfelelő kartondoboz és bélelés - az áru teljes biztonságban van. Vagy mégsem? A szállítmány biztonságáért is tehetsz, ha a raktér professzionális burkolására kellő figyelmet fordítasz.
raktérburkolás strapa-doboz strapa-pack van-pack

A megfelelő kialakítású és rétegszámú papírdoboz vagy faláda alkalmazásának óriási szerep jut a szállítmányozás során. De vajon van-e más módszer, mellyel megvédheted az árut?

Az elszabadult kartondoboz, és a furgon raktérburkolás esete

Elég egy élesebb kanyar, vagy akár egy kisebb bukkanó, és máris megtörtént a baj. A szállítmány megsérült, a karosszériában komoly károk keletkeztek. Te pedig értetlenül vakarod a fejed: „hogyan történhetett ez meg velem?” A választ minden bizonnyal haszongépjárműd furgon raktér burkolatában fogod megtalálni. Persze csak átvitt értelemben.

Összevissza csúszkál a szállítmány a padlóburkolaton? Netán elkopott, elhasználódott? Vagy nem biztosítja megfelelően a rakomány rögzítését? Hoppá, itt van a kutya elásva!

Mit tehetek még a szállítmányom biztonságáért?

Csomagolástechnika szakértőként fő feladatunk olyan csomagolóanyag gyártása, mely csökkenti az áru sérülésének esélyét. Figyelembe vesszük, milyen célra szeretnél csomagoló dobozt rendelni, és ennek tükrében készítjük el számodra a megrendelt terméket, természetesen a megfelelő bélelő- és páramegkötő anyagok, és egyéb kiegészítő elemek felhasználásával.

Ahogyan nekünk a kartondoboz gyártás során, úgy Neked saját vállalkozásod irányításánál minden apró részletére oda kell figyelned. Amennyiben hibásan, törötten érkezik meg az áru, a vásárlóid, partnereid elégedetlenek lesznek. Ha ilyen dolog akár csak egyszer is előfordul, komoly munkáktól, megrendelésektől eshetsz el, amellett, hogy hitelességed, megbízhatóságod is jelentős csorbát fog szenvedni.

raktérburkolás strapa-doboz

Egy Van-Pack furgon raktér burkolat mindent tud, ami a biztonságos áruszállításhoz szükséges. Csúszásmentes felület, letisztult megjelenés és extra nagy teherbírás… ettől ne érd be kevesebbel! Ezek azok a tulajdonságok, melyekkel egy modern, 21. századi raktérburkolatnak mindenképpen rendelkeznie kell.

Mire jó még egy csúcsminőségű furgon raktérburkolás?

A szupertartós polipropilén műanyag könnyen tisztítható, így akár élelmiszeripari termékek szállításához is bátran használhatod. Egészen biztos, hogy tökéletesen meg fogsz felelni a szigorú előírásoknak!

A mérnöki pontosságú illesztések lehetővé teszik, hogy még a „láthatatlan helyekre” se boruljon, ömöljön vagy tapadjon olyan anyag, ami a későbbiekben megkérdőjelezhetné a makulátlan higiéniát. A rozsdától és a penésztől pedig örökre búcsút mondhatsz.

Hiába megfelelő méretű gépjárműved raktere, ha nem tudod 100%-osan kihasználni a rendelkezésedre álló helyet. Ebben nyújtanak segítséget a különböző oldalfal burkolatok, melyeket speciális kiegészítőkkel is lehetőséged van megrendelni. Ha profi megoldást szeretnél, jöhetnek a beépített rekeszek, sínek és a különböző, rögzítésre és tárolásra szolgáló, extra elemek!

Még többet szeretnél tudni?  (https://van-pack.hu)

raktérburkolás strapa-doboz
raktérburkolás strapa-doboz

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?