Elkészítjük a tökéletesen bélelt kartondobozt!

ELKÉSZÍTJÜK A TÖKÉLETESEN BÉLELT KARTONDOBOZT

KOMBINÁLT KARTON DOBOZ SZETTEK

Az ok, amiért új termékünket megalkottuk, roppant gyakorlatias. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy sok ügyfelünknek gondot okoz, ha saját maguknak kell összeállítaniuk a megfelelő csomagoló karton doboz garnitúrát törékeny/érzékeny szállítmányukhoz. A halasztást nem tűrő, sürgető teendők közepette ez bizony rendkívül időrabló feladat tud lenni. Ennek most vége, ugyanis elkészítjük neked a tökéletesen bélelt kartondobozt!

Gondolj erre úgy, mint az instant levesre. Megéhezel, de nem igazán van időd (és kedved) főzni. Csak forró vizet öntesz a bögrédbe, elkavarod, és már fogyaszthatod is! Nos, az általunk kínált kartondoboz szettek is valami hasonlót képviselnek, ebben az esetben viszont a gyorsaság nem fog a minőség rovására menni.

HOGYAN KÉSZÜL A TÖKÉLTESEN BÉLELT KARTON DOBOZ?

Mindenképpen a becsomagolandó termék jellegének, súlyának, formájának és persze méretének függvényében érdemes kiválasztani a megfelelő kartondobozt. Ne aggódj, ebben is számíthatsz a segítségünkre! Ha számodra nem túl ideálisak a szabványméretek és/vagy egyedi kialakítású dobozra lenne szükséged, azt is megoldjuk! Második lépésben a kartondobozt összeállítjuk, tehát Neked már ezzel sem kell bajlódnod! Ezután, a habszivacsot méretre vágjuk és egy speciális ragasztó segítségével pontosan oda illesztjük, ahová kell. Az eredmény: az áru a helyén marad, és a portól, ütődésektől, karcolódástól is védve van! Utolsó lépésként, biztos, ami biztos, még sztreccsfóliával is körbetekerjük a csomagot. Voilá! Így készül a tökéletes védelmet garantáló csomagolás. Persze a karton doboz felül nyitva marad… Neked nincs más dolgod, mint belehelyezni a terméket, lezárni, és eljuttatni a célállomásig. Pofonegyszerű az egész, nemde? Tehát, lényegében ez egyfajta csomagolási késztermék, melyet már csak használnod kell!

A HABSZIVACS – UNIVERZÁLIS BÉLELŐANYAG SZINTE VALAMENNYI TERMÉKTÍPUSHOZ

Na, nem teljesen ugyanarról a szivacsról van szó, ami a matrac alapanyagát is jelenti. Ez egy poliuretán nevű, alacsony sűrűségű anyag, ami csomagolástechnikai célokra kifejezetten alkalmas. Hogy mitől lesz habos? Az eljárás során a műanyag masszába levegőt és/vagy speciális gázokat juttatnak. De ebbe most nem akarnék mélyebben belemenni. Ami számodra igazán fontos, az az, hogy a habszivacs szuper alaktartó tulajdonsággal rendelkezik, remekül elnyeli az ütődéseket, így kiválóan védi szállítmányodat. Ez a rugalmas anyag kerül bele a dobozba. Az így elkészült kombinált doboz szettet elsősorban akkor javasoljuk, ha maximum 20 kg-os, érzékeny vagy sérülékeny terméket szeretnél biztonságban tudni.

ON-SITE CSOMAGOLÁS – KÉRHETED ÍGY IS!

Amennyiben a felhalmozódott csomagolási feladatokat már a hátad közepére sem kívánod, válaszd kihelyezett csomagoló csapatunk professzionális segítségét! A gyártást precízen összehangoljuk az elvégzendő feladatokkal, ezáltal villámgyors és zökkenőmentes munkavégzést biztosítunk.

Ha lehetőséged van ellátogatni hozzánk Dunaharasztiban található telephelyünkre, a helyszínen is szívesen elvégezzük a termék szakszerű becsomagolását!

Ne habozz, mi habozunk helyetted!

A kombinált csomagoló doboz szett már elérhető kínálatunkban!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?