Elkészítjük a tökéletesen bélelt kartondobozt!

Összeállítjuk a megfelelő csomagoló kartondoboz garnitúrát törékeny vagy érzékeny szállítmányodhoz. Lássuk, hogyan készül a minden igényt kielégítő szállításre tervezett csomagoló doboz!
karton doboz bélelt doboz strapa-doboz

KOMBINÁLT KARTON DOBOZ SZETTEK

Az ok, amiért új termékünket megalkottuk, roppant gyakorlatias: Az évek során azt tapasztaltuk, hogy sok ügyfelünknek gondot okoz, ha saját maguknak kell összeállítaniuk a megfelelő csomagoló karton doboz garnitúrát törékeny/érzékeny szállítmányukhoz. A halasztást nem tűrő, sürgető teendők közepette ez bizony rendkívül időrabló feladat tud lenni.

Ennek most vége, ugyanis elkészítjük neked a tökéletesen bélelt kartondobozt!

Gondolj erre úgy, mint az instant levesre. Megéhezel, de nem igazán van időd (és kedved) főzni. Csak forró vizet öntesz a bögrédbe, elkavarod, és már fogyaszthatod is! Nos, az általunk kínált kartondoboz szettek is valami hasonlót képviselnek, ebben az esetben viszont a gyorsaság nem fog a minőség rovására menni.

HOGYAN KÉSZÜL A TÖKÉLETESEN BÉLELT KARTON DOBOZ?

#1 Először is tisztázzuk: egyértelműen tévhitnek tekinthető az a közkeletű vélekedés, mely szerint kizárólag az extra törékeny áruk védelménél kell bélelőanyagot használni. Vegyünk például egy éles, hegyes sarkakkal rendelkező tárgyat, ami még egy 7-rétegű hullámkarton dobozt is könnyedén átszakíthat. Vagy csupán elég abba belegondolni, hogy mennyi rázkódás, „zötykölődés” érheti a csomagot a szállítás során, ami nehezebb rakományoknál különösen problémás lehet.

Mindenképpen a becsomagolandó termék jellegének, súlyának, formájának és persze méretének függvényében érdemes kiválasztani a megfelelő kartondobozt. Ne aggódj, ebben is számíthatsz a segítségünkre! Ha számodra nem túl ideálisak a szabványméretek és/vagy egyedi kialakítású dobozra lenne szükséged, azt is megoldjuk!

#2 Második lépésben a kartondobozt összeállítjuk, tehát Neked már ezzel sem kell bajlódnod.

#3 Ezután, a habszivacsot méretre vágjuk és egy speciális ragasztó segítségével pontosan oda illesztjük, ahová kell.

Az eredmény: az áru a helyén marad, és a portól, ütődésektől, karcolódástól is védve van!

#4 Utolsó lépésként, biztos, ami biztos, még sztreccsfóliával is körbetekerjük a csomagot.

Voilá! Így készül a tökéletes védelmet garantáló csomagolás.

Persze a karton doboz felül nyitva marad… Neked nincs más dolgod, mint belehelyezni a terméket, lezárni, és eljuttatni a célállomásig. Pofonegyszerű az egész, nemde? Tehát, lényegében ez egyfajta csomagolási késztermék, melyet már csak használnod kell!

karton doboz strapa-doboz

A HABSZIVACS – UNIVERZÁLIS BÉLELŐANYAG SZINTE VALAMENNYI TERMÉKTÍPUSHOZ

Na, nem teljesen ugyanarról a szivacsról van szó, ami a matrac alapanyagát is jelenti. Ez egy poliuretán nevű, alacsony sűrűségű anyag, ami csomagolástechnikai célokra kifejezetten alkalmas.

Hogy mitől lesz habos? Az eljárás során a műanyag masszába levegőt és/vagy speciális gázokat juttatnak. De nem kell ennyire mélyre merülnünk a habban. Ami számodra igazán fontos, az az, hogy a habszivacs szuper alaktartó tulajdonsággal rendelkezik, remekül elnyeli az ütődéseket, így kiválóan védi szállítmányodat. Ez a rugalmas anyag kerül bele a dobozba.

Az így elkészült kombinált doboz szettet elsősorban akkor javasoljuk, ha maximum 20 kg-os, érzékeny vagy sérülékeny terméket szeretnél biztonságban tudni.

karton doboz strapa-doboz

ON-SITE CSOMAGOLÁS – KÉRHETED ÍGY IS!

Amennyiben a felhalmozódott csomagolási feladatokat már a hátad közepére sem kívánod, válaszd kihelyezett csomagoló csapatunk professzionális segítségét! A gyártást precízen összehangoljuk az elvégzendő feladatokkal, ezáltal villámgyors és zökkenőmentes munkavégzést biztosítunk.

Ha lehetőséged van ellátogatni hozzánk, Dunaharasztiban található telephelyünkre, a helyszínen is szívesen elvégezzük a termék szakszerű becsomagolását!

Amiért érdemes igénybe venned on-site csomagolási szolgáltatásunkat:

  • szakértő csapatunk nem ismer lehetetlent
  • saját gyártású csomagolóeszközöket biztosítunk magas minőségben
  • rengeteg termékünk elérhető azonnal, a hatalmas raktárunkból

Rendelkezésünkre áll egy extra kényelmes (és nem mellesleg szuper gyors) kisbusz, amivel a Te telephelyedre is könnyedén eljutunk, legyen az a szomszéd településen vagy az ország egy távolabbi pontján.

Ne habozz, mi habozunk helyetted!

A kombinált csomagoló doboz szett már elérhető kínálatunkban!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?