Csomagolások érzékeny és törékeny áruhoz, műszerekhez és orvostechnikai eszközökhöz

Úgy vigyázunk termékeidre, mint a hímes tojásra! Doboz készítés extra érzékeny és törékeny áruhoz: buborékfólia, hungarocell, speciális ESD védelem. Többféle módszerünk létezik arra, hogy egyetlen karcolás se essen szállítmányodon, még akkor sem, ha a csomag úti célja külföld. Most megmutatjuk, hogyan csomagolunk, ha a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelnünk!
törékeny árucsomagolás strapa-doboz

Doboz készítés extra érzékeny áruhoz: így csomagolunk, ha a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelnünk!

Egy hagyományos kartondoboz csomagolás elkészítése alapvetően nem jelent nagy kihívást. De mi a helyzet akkor, ha olyan áruról van szó, mely akár életeket is menthet, vagy, amelynél egyetlen apró sérülés is komoly következményekkel járhat? Ilyenek például az orvostechnika számos eszközei, de egy értékes műszer, egyedi lámpa vagy több százezer forintos műszaki cikk csomagolásánál sem engedhetjük meg magunknak azt, hogy hibázzunk…

törékeny strapa-doboz

 

Itt a lét a tét! – orvostechnika műszerei, berendezések csomagolása

Az újszülöttek sárgaságának kezelésére szolgáló kékfény lámpa egy szuper érzékeny berendezés. A koraszülött babák számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat biztosító inkubátorok szállításánál szintén fokozott óvatossággal kell eljárni. Ilyen orvostechnikai eszközökhöz is készült már biztonságos csomagolás dobozüzemünkben! Hőre érzékeny alkatrészek, műszerek vagy gyógyszeripari készítmények csomagolásánál gyakran alkalmazzuk a hűtődobozt, melyről bővebben a Hogyan hűt a hűtődoboz olvashatsz.

Nagy öröm számunkra, hogy az orvostechnikai eszközöket fejlesztő és gyártó MEDICOR, INNOMED és MEDIAGNOST is a Strapa-dobozt választották!

törékeny strapa-doboz

Funkcionalitás és esztétika – doboz készítés a Heed Audionak

A Heed Audio termékei olyan csúcstechnikás készülékek, melyek szemet gyönyörködtető designukkal is mutatják, hogy prémium minőségű hifi berendezésekről van szó. Ha csak egyetlen karcolás is keletkezik a szállítmányon, tuti biztos, hogy az igényes vásárlók csalódottan visszaküldenék az árut. A nedvesség, az erős fény, az ütődések valamint rázkódások elleni, magas fokú védelem ebben az esetben is kulcsfontosságú! Ezt többnyire olyan profi bélelőanyagok alkalmazásával oldjuk meg, mint a méretre vágott hungarocell lapok. Amennyiben szükséges, műszaki cikkek csomagolásánál az elektrosztatikus kisülések elleni (ESD) védelemről is gondoskodunk!

törékeny strapa-doboz
törékeny strapa-doboz

Love lamp – luxuslámpák egyedi megrendelésre

Harcos Andrea akkor kereste fel cégünket, amikor azt hitte, már nincs remény. Kizárólag megrendelésre készülő, egyedi luxuslámpái nem bírták a hosszú utat Amerikáig. A nem megfelelő szállítói csomagolás miatt több ügyfél panaszkodott, hogy törötten érkeztek meg a termékek, melyek így nem csak, hogy veszítettek művészi értékükből, de az is előfordult, hogy a lámpák teljesen használhatatlanná váltak. Amióta mi készítjük a speciális Love Lamp dobozokat, Andi jobban tud a kreatív munkára koncentrálni, hiszen a csomagolás miatt már nem kell aggódnia.

törékeny strapa-doboz

Doboz készítés a legszigorúbb követelményeknek megfelelően!

A koncepció kialakításától a tervezésen át a gyártásig, a Strapa-doboz extra érzékeny és törékeny áruidhoz is elkészíti a biztonságos, költséghatékony csomagolást. Fontos tudnod: ezek a termékek nem csak, hogy könnyedén megsérülhetnek, de sok esetben veszélyes árunak minősülnek!

Bízza magát szakértőkre : https://strapa-pack.hu/csomagolas/csomagolas-szolgaltatas/

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?