Hogyan hűt a hűtődoboz?

A Strapa hűtődoboz segítségével hőre érzékeny termékeidet biztonságban tudhatod. Három hiper hatékony csomagolóanyag kombinációja = teljes körű védelem szállítmányodnak! Mégis, mi kerülhet bele? Olvasd el a cikket!
hűtődoboz strapa-doboz

Hűtődobozok

Igen, nekünk is van hűtődobozunk, de nem a piknikezés vagy a strandolás szerelmeseinek. Sőt, azt sem javaslom, hogy hosszú órákon keresztül romlandó élelmiszert tárolj benne, vagy, hogy egy laza családi kempingezésen alkalmával ezen ülve fogyaszd el a vasárnapi ebédből megmaradt rántott húsos szendvicset. A Strapa-Pack terméke valami egészen másra jó. A hűtődoboz elsősorban hőre érzékeny alkatrészek, műszerek vagy gyógyszeripari készítmények szállítói csomagolásaként nyújt nagyszerű megoldást.

hűtődobozok strapa-doboz

A TITOK NYITJA: HPL, HUNGAROCELL ÉS HEGESZTETT FÓLIAZSÁK

A hűtődobozok alapja nem is lehetne más, mint a csomagolástechnika királya, az univerzális, strapabíró és pehelysúlyú hullámkarton (HPL) doboz. Bélelőanyagnak az ultra hatékony és szuperkönnyű hungarocellt választottuk, mely remek hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így hosszú időn keresztül képes megőrizni az optimális hőmérsékletet. Igen, hasonló anyagból készülnek a hűtődoboz / (thermo) ételes dobozok is, amiben a futár kihozza a kínait vagy a hamburgert, de szigetelőanyagként is biztosan találkoztál már vele. A lassú hőveszteség mellett az sem elhanyagolható, hogy a szállítás során mechanikai védelmet garantál az árunak. Egyébként érdekes, hogy a hungarocell (és nikecell) megnevezés eredetileg nem a termék fajtáját, hanem a konkrét márkát jelöli. Helyesen úgy kellene mondanunk, hogy expandált polisztirol csomagolóanyag. De erről talán majd később, egy másik blogcikk alkalmával… végül következik a hegesztett fóliazsák, ami további extra, korrózió, pára és por elleni védelemmel fejeli meg a már amúgy is ütős csomagolást.

hűtődobozok strapa-doboz

HIDEGRE TESSZÜK SZÁLLÍTMÁNYOD!

A hűtőhatás fokozása érdekében szárazjég is kerülhet a szállítói csomagolásba. Ez nem más, mint szilárd halmazállapotú, -78 °C-os szén-dioxid gáz, melynek felületi hőmérséklete rendkívül alacsony, így az áru akár napokig -20 °C alatt tartható. Nem fog tocsogni a víztől a csomagolás, hiszen olvadás nélkül párolog el ez a különleges anyag, és akkor sincs gond, ha élelmiszerrel közvetlenül érintkezik! A szárazjég könnyen beszerezhető, felhasználási módtól függően különböző – például tömb vagy granulátum – típusokban is kapható. A másik lehetőség hőre érzékeny termékek A-ból B pontba való eljuttatására a jó öreg jégakkus hűtés. Ebből is számos verzió létezik, de szállítói csomagoláshoz leginkább a géles megoldást javaslom. Na, nem azt a dögnehéz vastag műanyagosat, amivel nyáron a sört hűtjük, sokkal inkább a hajlékony és vékony, pehelykönnyű tasakos változatot.

hűtődobozok strapa-doboz

HA A MÉRET A LÉNYEG…

Mint valamennyi Strapa-Pack termék, a hőtartó doboz is többféle méretben áll a rendelkezésedre. Ha egyik szabványméret sem felel meg számodra, szállítmányod bolha, vagy pont, hogy elefánt méretű, egyedileg is legyártjuk a tökéletes hőtartó dobozt, melyet hagyományos tűzött, vagy bivalyerős ragasztott verzióban is megvásárolhatsz. Szeretnéd, ha a dobozon a cég logója díszelegne? Fontos lenne, hogy a csomagolóanyagon az elérhetőségeket is feltüntesd? Hűtődobozunkat egy, vagy akár két színnel nyomtatva is kérheted! Kötelező bárcákkal és jelölésekkel ellátott, minősített dobozaink veszélyes áruk szállítását is lehetővé teszik.

hűtődobozok strapa-doboz

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?