Papírdoboz rendelés: hogyan érkezik meg hozzád a csomagolóeszköz?

Szerintem Te is egyetértesz, ha azt mondom, hogy az idő pénz. Ügyfeleink számára lényeges kérdés, hogy milyen formában kapják meg a megrendelt dobozokat. Ha úgy szeretnéd, összeszereljük a kartondobozt, sőt, kérésre extra védelmet szavatoló béleléssel is ellátjuk. Megrendeled, átveszed, használod - ez ilyen egyszerű.
papírdoboz rendelés - doboz összeállítás Strapa-doboz

Az előkészített, szükség esetén bígelt és stancolt kartondoboz lap frissen, „ropogósan” kigördül a gyártósorról, és máris úton van feléd. Azonban ez nem mindig így történik. Papírdoboz rendelés során gyakran megesik, hogy nem lapra szerelve, hanem már teljesen használatra kész állapotban szállítjuk csomagolóeszközeinket.

Mikor nem szoktak ügyfeleink „100%-os készültségű” dobozt kérni?

Egy kis ismétlés – a papírdobozok összeállítása alapvetően háromféle módon történhet:

  • #1 Hajtogatással – azaz a füleket egymásba kell dugni,
  • #2 Tűzéssel – speciális, nagyméretű kapcsok segítségével,
  • #3 Ragasztással – ipari ragasztópisztollyal vagy dobozragasztó géppel

Hajtogatással (átlapolással) készülnek az úgynevezett TFL (tető-fenék lapolt) csomagolóeszközök. Ezek a legegyszerűbb dobozaink, melyeknél nem nagy ördöngösség behajtogatni a szárnyakat és lezárni ragasztószalaggal. Kedvező árfekvése és széles körű használhatósága miatt ebből általában tekintélyes mennyiséget szoktak rendelni vásárlóink, akár több száz darabot. Ha ezeket mind összeszerelnénk, tuti biztos, hogy még a legnagyobb szállító járművünkbe sem férnének bele. Ezért a hagyományos TFL dobozokat gyakran kiterítve, azaz lapra szerelve juttatjuk el a megrendelőhöz.

FONTOS! Ha azt szeretnéd, hogy a dobozokat házhoz vigyük, plusz díjat kell fizetned. A megrendelt termékeket Dunaharasztiban található telephelyünkön is átveheted egy előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.

Tűzött, ragasztott és bélelt dobozok – van, hogy csak összeállítva lehetséges a szállítás

Nyilván nem várjuk el tőled azt, hogy hosszú órákon át bíbelődj a dobozok összetűzésével. Ehhez nekünk van speciális masinánk, amivel villámgyorsan megoldható a feladat. A ragasztott csomagolóeszközökkel ugyanez a helyzet és nem mellesleg a ragasztás hagyományos és szuper erős, szálerősített ragasztószalaggal egyaránt történhet.

Akár tűzzük, akár ragasztjuk, az ilyen technikával készült (többnyire TFL) dobozok az esetek többségében lapra szerelve jutnak el hozzád, pontosabban félig összehajtogatva. Viszont ha bélelt dobozról van szó, szinte csak összeállítva lehetséges a szállítás.

Bélelés alatt most nem az egyszerű térkitöltő chipsre gondolunk. A „tojáshabot”, hungarocellt mi vágjuk méretre és úgy helyezzük bele a dobozba.

>> Itt találsz további információt bélelt csomagolódoboz garnitúráinkról <<

A Strapa-Pack Kft.-nél bármilyen egyedi igényt megvalósítunk! Például nemrég volt egy ügyfelünk, aki a redőny végén lévő fémrúdhoz (redőnytengelyhez) kért védőcsomagolást. Megalkottuk számára a tökéletes csomagolóeszközt, amit szintén összeállítva adtunk át (képünkön).

Papírdoboz rendelés és irodai eszközök házhoz szállítva

Tudtad? Nem csak dobozokat gyártunk! Mindent elkészítünk, amit környezetbarát kartonból el lehet készíteni – asztal székekkel, display, névjegykártyatartó és irattartó… Ezeket is megtalálod a Strapa-Pack kínálatában! Továbbá népszerű termékünk az irodai papírtároló szemeteskosár, amit összeszerelve, egymásba rakva még egy aprócska csomagterű személygépjárművel is gyerekjáték szállítani.

Néhány fontos információ

A papírdoboz méretét a következő módon kell megadnod: Hosszúság x Szélesség x Magasság (Lenght x Widht x Height), milliméterben.

Dobozainkat 3, 5 illetve 7 rétegű hullámkartonból gyártjuk, melyek különböző teherbírással rendelkeznek. A hullámkarton profilokról ITT olvashatsz bővebben.

Ha szeretnéd, a csomagolóeszközre tetszőleges szöveget, ábrát nyomtatunk (RAL színskála szerinti alapszínek, maximum kettő).

3 + 1 érv cégünk mellett

#1 Kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek dobozaink, és a gyártás során a legszigorúbb minőségbiztosítási elveket követjük.

#2 Ügyfeleink számára mindig megtaláljuk a legjobb, leginkább költséghatékony megoldásokat.

#3 Bizonyos (szabvány)termékekből rendelkezünk állandó raktárkészlettel, így folyamatos ellátottságot tudunk biztosítani.

+ 1 – Minket bátran fel lehet hívni telefonon, minden dobozgyártással kapcsolatosan felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk.

Sosem volt ennyire egyszerű a papírdoboz rendelés! Villámkezű kolléganőink elképesztő gyorsasággal hajtogatnak, például Margó személyes rekordja 80 darab/perc. A tűzést, ragasztást, bélelést is pillanatok alatt megoldjuk, kifogástalan minőségben.

Ha előre összeállított terméket kapsz, Neked már csupán annyi a teendőd, hogy belerakd az árut a szuper masszív, minőségi kartondobozba.

>> Ajánlatkéréshez kattints ide <<