Egy doboz, ami lezárja önmagát?

Nincs szükség tűzésre, se ragasztószalagra!

A ragasztószalaggal és tűzögetéssel való hosszas bíbelődés nem mindenkinek a kedvenc elfoglaltsága. Ha felturbóznád a csomagolási folyamat sebességét, van egy jó hírünk számodra! Az önzáró doboz gyorsan összeállítható, így időt és pénzt takaríthatsz meg. Alkatrészek, kozmetikumok, fűszerek, ruhaneműk, dekorációs tárgyak, grafikák és iratok – szinte bármit könnyedén becsomagolhatsz ebbe a praktikus dobozba. A cikkben mutatunk Neked néhány konkrét példát!

A kulisszák mögött – Hogyan készül?

Az alapanyag erős, 3 rétegű hullámkarton, ami barna illetve fehér színben egyaránt választható. A folyamat kulcsa a stancolás. Tudod, erről már sokat beszéltünk. Ez lényegében a doboz alakjának a kivágása. Mi ezt egy csúcsmasinával oldjuk meg, amit plotternek hívnak. A már-már futurisztikus technológiával működő gép egy számítógépes program segítségével dolgozik, hihetetlenül pontosan. Az eredmény egy szuper masszív csomagolódoboz, ami nem mellesleg roppant dekoratív (nézd csak meg lentebb a képeket). Az önzáró dobozt lapra hajtogatott formában szállítjuk. Ennek több oka is van – a legfontosabb az, hogy így neked és nekünk is könnyebb dolgunk van a tárolásnál, illetve kezelésnél. Ez akkor különösen jól jön, ha nem szeretnéd azonnal felhasználni őket. 

önzáró doboz barna
önzáró doboz fehér

Milyen cégeknek ajánljuk önzáró dobozainkat?

Gyakorlatilag mindenkinek, aki strapabíró és letisztult megjelenésű kartondobozra vágyik, tűzés és ragasztószalaggal való pepecselés nélkül. Hogy kicsit konkretizáljuk a dolgot, íme, néhány példa a közelmúltból. Gyártottunk már önzáró dobozokat prémium fűszereknek, női táskáknak, párnáknak és légzésvédelmi eszközöknek. Ügyfeleink imádták karácsonyi dobozainkat, melyekbe tetszőleges meglepetést, italt, bonbont, naptárat vagy akár írótömböt is „belecsempészhettek” a kollégák, üzleti partnerek számára.

régi okmánytartó hengert is helyettesítő, hosszúkás kialakítású önzáró dobozaink rengeteg cégnek segítettek már. Egyik kedves ügyfelünk például egyedi grafikával ellátott, megrendelésre készülő szőnyegeihez, lábtörlőihez választotta ezt a megoldást.

A gyönyörű, kézzel festett kókusz lábtörlők könnyedén feltekerhetők és belehelyezhetők a szögletes csomagolóeszközbe. Íme:

egyedi-szőnyeg.önzáró doboz.fehér.2
egyedi-szőnyeg.önzáró doboz.barna

Milyen méretű és kialakítású termékeket rendelhetsz tőlünk?

A konkrét méreteket és formákat a FEFCO katalógus tartalmazza, ezekhez van stancszerszámunk. Ha teljesen egyedi elképzelést szeretnél megvalósítani, annak sincs akadálya – ebben az esetben új stancszerszámot készítünk (ennek díja egy kis plusz költséget jelent majd). Egyébként nem kell félned a doboz összeállításától, elképesztően egyszerű, néhány másodperces műveletről van szó! A fülek behajtogatásával egy olyan dobozt kapsz, ami stabilan és egyszerűen, szinte önmagától bezáródik. Ha még többre vágysz, kérd az önzáró dobozt egy vagy két színnel nyomtatva – elsősorban webshopoknak ajánljuk jó szívvel, akik így saját logójukat, webcímüket, telefonszámukat is fel tudják tüntetni a csomagoláson.

 

Beszéljük át elképzeléseidet, keress minket elérhetőségeink egyikén!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?