Céges ajándék tökéletes csomagolásban – Strapa karácsonyi dobozok

Karácsonyi csomagolás

Az ünnepek közeledtével ajándék formájában mondunk köszönetet mindazoknak, akik számunkra fontosak. (Önzetlenül) adni remek érzés, de azért valljuk be őszintén: az üzlet a kapcsolatokról szól; ez a gesztus a kapcsolatok ápolásának, a bizalom és a lojalitás kialakításának egyik remek módszere. A kollégák megajándékozása pedig egy olyan apró figyelmesség, mely azt üzeni számukra: „elismerjük egész éves, kitartó munkádat!”

Milyen a jó céges karácsonyi ajándék?

A logózott bögre, naptár vagy pendrive olyan klasszikus céges meglepetések, melyek használat közben folyamatosan emlékeztetik partnereidet, ügyfeleidet márkádra, vállalkozásodra. Nyilván az, hogy pontosan mi az ideális ajándék, nagyban függ a céged profiljától. Ha kézműves lekvárokat, mézet forgalmazol, totálisan kézenfekvő dolog, hogy saját termékeidből állítasz össze egy csinos kis csomagot, mondjuk egy kedves, névre szóló kártya kíséretében.

A csomagolás legalább annyira fontos, mint maga a meglepetés!

Még a legtökéletesebben eltalált ajándék is könnyen cikivé válhat, ha a csomagolásra nem fordítasz kellő gondot. Amennyiben postával, esetleg futárcéggel szeretnéd eljuttatni a meglepetést, a csomagolás szerepe még jobban felértékelődik. Ha valami kifolyik, kiömlik vagy eltörik, az céged megítélése szempontjából még talán annál is rosszabb, mintha nem is küldtél volna semmit. Nem szeretnél egy vagyont költeni a céges karácsonyi ajándék díszcsomagolására? Semmi gond! Egy egyszerű, letisztult megjelenésű kartondoboz például tökéletesen megfelel a célnak, melyet – szükség esetén – a biztonságos szállítás érdekében profi bélelőanyaggal látunk el.

Mitől karácsonyi csomagolás a karácsonyi Strapa doboz?

Egyrészt, karácsonyi dobozainkhoz e-hullámos, fehér papírt használunk, ami sokkal elegánsabb, mint a hagyományos barna változat – és nem is kerül sokkal többe. A csomagolásra egy vagy akár két színnel is rá tudjuk nyomtatni a kívánt mintát, logót és/vagy szöveget.

Mutatunk pár ötletet, amelyekből tudsz egy kicsit inspirálódni. Ha nincs semmilyen konkrét elképzelésed, szívesen segítünk.

Ügyfeleink nagy kedvence ez az egyedi, önzáró „bonbonos” doboz, amiben az édesség mellett egy naptár vagy írótömb is kényelmesen elfér.

Személyesen adnál át ügyfelednek, kollégádnak egy palack mennyei borkülönlegességet vagy egy karakteres pálinkát? Válaszd italos kartondobozainkat! (ablakkal vagy anélkül, egy vagy két színnel nyomva is kérhetők)

Ez csak néhány példa arra, hogy milyen karácsonyi csomagolásokat tudunk készíteni masszív, esztétikus és környezetbarát hullámpapírból, a Strapa-Pack szuperül felszerelt, 1000 m2-es dobozüzemében. Ha van egy egyedi ötleted, amit szeretnél megvalósítani, keress minket bátran, vegyük fel a kapcsolatot!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?