Fűszerek, vitaminok, élelmiszerek csomagolása…Ismerd meg testreszabott megoldásainkat!

Újabb termékcsoportokat mutatunk be konkrét példákkal, melyekhez a sokoldalú hullámkartont felhasználva kifogástalan csomagolást tudunk készíteni.

Inspirálódj képeinkből!

Baliton – egyedi méretű és kialakítású önzáró dobozok különleges fűszereknek

A Baliton Europe Kft. prémium minőségű fűszerei az indonéz szigetvilág misztikus és karakteres ízeit hozza el a hazai konyhákba. Egyedi méretű dobozokat kértek tőlünk önzáró füllel és íme, a végeredmény:

Zsófi, A Fűszeres Lány – egy újabb „pikáns”, egyedi doboz projekt

Zsófi – akit mindenki csak A Fűszeres Lányként ismer – saját kertjében termeli meg a szükséges alapanyagokat. Ez a fiatal, kreatív hölgy többek között olyan csomagolóeszközt rendelt cégünktől, ami akár kínáló doboznak is nagyszerű. A környezetvédelem meghatározó szempont volt számára, ezért külön örült, hogy a szállítói csomagolás hullámpapír lemezből készült. Ezt a kínálót – és az összes többi dobozt – 1 vagy 2 színnel nyomtatott kivitelben is meg tudjuk valósítani, fehér hullámpapír alapra.

Ezt a feliratozható, logózható vagy akár matricázásra is alkalmas, kimetszett, ablakos szépséget is Zsófinak gyártottuk; sok-sok szeretettel és rövid határidővel:

Ne aggódj, mi mindenre gondolunk! Például itt a lenti kis eszköz segítségével szuperül megoldottuk, hogy a fűszerek szállítás közben a helyén maradjanak.

YOBOGU – folyékony vitaminok „kiömlésgátló” csomagolásban

A cég két népszerű termékénél, a folyékony kollagén és a gyerekeknek szánt vitamin csomagolásakor az volt a legfontosabb elvárás, hogy a flakonok tartalma a szállítójármű rázkódása esetén se sérüljenek vagy ömöljenek ki. A masszív, háromrétegű hullámkarton dobozba térkitöltő anyag (kukac-térkitöltő chips) is került. Így már biztosan elkerülhetők a bosszantó szállítási „balesetek”!

A csomagolás lezárásához a YOBOGU egyedi, saját logóval ellátott ragasztószalagot is rendelt, ami egyben hihetetlenül hatékony reklámhordozó.

Tortadoboz (nem csak tortáknak)

A tortadobozhoz „E” profilú, barna illetve fehér színű hullámkartonnal, valamint stancszerszámmal is rendelkezünk, többféle méretben. Ha szeretnéd, a csomagolóeszközre a cukrászda nevét is rá tudjuk nyomtatni.

És, hogy a fenti alcímben miért írtam azt, hogy nem csak tortáknak? Az ilyen típusú dobozon található speciális hordozófül szuper praktikus, így előnyeit másfajta termékek csomagolásánál is ki szoktuk maxolni.

Például ez egy súlyra viszonylag könnyű, ugyanakkor hiperérzékeny légzésvédelmi eszköz szállításához készült:

Ha pedig közelednek az ünnepek, esztétikus, mégis költséghatékony, feliratozott kartondobozainkban gond nélkül elfér egy kis édesség, amivel meglepheted a munkatársakat, partnereket, ügyfeleket.

Neked milyen csomagolásra van szükséged?

A fenti képek még csak a felét sem mutatják be azoknak a kreatív megoldásoknak, melyeket a Strapa-doboznál meg tudunk valósítani.

Keress minket elérhetőségeink egyikén és beszéljük meg a részleteket!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?