Élelmiszer csomagolás gyártás, fűszerek és vitaminok dobozban

Ha dobozban szállítanál ételt, vagy dobozban küldenél valami finomságot valakinek, elkerülhetetlenül gondot kell fordítanod a megfelelő csomagolásra. Ismerd meg testreszabott megoldásainkat!
élelmiszer-csomagolás-gyártás strapa-doboz

Ismerd meg testreszabott megoldásainkat!

Milyen kritériumoknak feleljen meg az élelmiszer csomagolás gyártás? Újabb termékcsoportokat mutatunk be konkrét példákkal, melyekhez a sokoldalú hullámkartont felhasználva kifogástalan csomagolást tudunk készíteni.

Inspirálódj képeinkből!

Élelmiszer csomagolás gyártás– ehhez is jó a hullámkarton doboz?

Teljes mértékben, amennyiben nem „színes-szagos” fogyasztói csomagolásról vagy speciális, például romlandó, hőre érzékeny áruról van szó.

Hullámkarton dobozainkat a megfelelő vastagságban és rétegszámmal gyártjuk le Neked. Önzáró dobozainkat, tálcáinkat és egyéb praktikus termékeinket elsősorban szállítási, illetve gyűjtőcsomagoláshoz ajánljuk. Kész dobozainkból bőséges raktárkészlettel rendelkezünk, de különleges elképzeléseket is szívesen megvalósítunk.

Baliton – egyedi méretű és kialakítású önzáró dobozok különleges fűszereknek

A Baliton Europe Kft. prémium minőségű fűszerei az indonéz szigetvilág misztikus és karakteres ízeit hozza el a hazai konyhákba. Egyedi méretű dobozokat kértek tőlünk önzáró füllel és íme, a végeredmény:

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz
élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Zsófi, A Fűszeres Lány – egy újabb „pikáns”, egyedi doboz projekt

Zsófi – akit mindenki csak A Fűszeres Lányként ismer – saját kertjében termeli meg a szükséges alapanyagokat. Ez a fiatal, kreatív hölgy többek között olyan csomagolóeszközt rendelt cégünktől, ami akár kínáló doboznak is nagyszerű. A környezetvédelem meghatározó szempont volt számára, ezért külön örült, hogy a szállítói csomagolás hullámpapír lemezből készült. Ezt a kínálót – és az összes többi dobozt – 1 vagy 2 színnel nyomtatott kivitelben is meg tudjuk valósítani, akár fehér hullámpapír alapra.

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Ezt a feliratozható, logózható vagy akár matricázásra is alkalmas, kimetszett, ablakos szépséget is Zsófinak gyártottuk; sok-sok szeretettel és rövid határidővel:

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Ne aggódj, mi mindenre gondolunk! Például itt a lenti kis eszköz segítségével szuperül megoldottuk, hogy a fűszerek szállítás közben a helyén maradjanak.

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

YOBOGU – folyékony vitaminok „kiömlésgátló” csomagolásban

A cég két népszerű termékénél, a folyékony kollagén és a gyerekeknek szánt vitamin csomagolásakor az volt a legfontosabb elvárás, hogy a flakonok tartalma a szállítójármű rázkódása esetén se sérüljenek vagy ömöljenek ki. A masszív, háromrétegű hullámkarton dobozba térkitöltő anyag (kukac-térkitöltő chips) is került. Így már biztosan elkerülhetők a bosszantó szállítási „balesetek”!

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

A csomagolás lezárásához a YOBOGU egyedi, saját logóval ellátott ragasztószalagot is rendelt, ami egyben hihetetlenül hatékony reklámhordozó.

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Tortadoboz – nem csak tortáknak

A tortadobozhoz „E” profilú, barna illetve fehér színű hullámkartonnal, valamint stancszerszámmal is rendelkezünk, többféle méretben. Ha szeretnéd, a csomagolóeszközre a cukrászda nevét is rá tudjuk nyomtatni.

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

És, hogy a fenti alcímben miért írtam azt, hogy nem csak tortáknak? Az ilyen típusú dobozon található speciális hordozófül szuper praktikus, így előnyeit másfajta termékek csomagolásánál is ki szoktuk maxolni.

Például ez egy súlyra viszonylag könnyű, ugyanakkor hiperérzékeny légzésvédelmi eszköz szállításához készült:

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Ha pedig közelednek az ünnepek, esztétikus, mégis költséghatékonyfeliratozott kartondobozainkban gond nélkül elfér egy kis édesség, amivel meglepheted a munkatársakat, partnereket, ügyfeleket.

élelmiszer csomagolás gyártás strapa-doboz

Élelmiszer csomagolás gyártás rövid határidővel, költséghatékonyan – Neked mire van szükséged?

A fenti képek még a felét sem mutatják be azoknak a kreatív megoldásoknak, melyeket a Strapa-doboznál meg tudunk valósítani.

Keress minket elérhetőségeink egyikén és beszéljük meg a részleteket!