Varázslatos Strapa-dobozok az RTL Klub híradójában

Strapa nagyméretű dobozok az RTL klubon! A hír igaz, tévésztárok lettek nagyméretű fedeles kartondobozaink. Szellő István nem egy átlagos magasságú férfi, mégis belefért a dobozokba. Ha neked is hatalmas méretű dobozokra volna szükséged a terméked csomagolásához, vagy az áruszállításhoz, keress minket bátran!
nagyméretű kartondoboz strapa-doboz

Erős Antónia majdnem kettészelte Szellő Istvánt

Bekerültünk az RTL Klub híradójába!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a népszerű kereskedelmi csatorna minden év végén valami izgalmassal és egyedivel rukkol elő. Ezúttal cégünktől, a Strapa-Packtól is segítséget kértek a rendhagyó szilveszteri adás megvalósításához. Amikor megrendelték tőlünk a dobozokat, még nem sejtettük, mit eszeltek ki a dörzsölt műsorkészítők.

A lélegzetünk is elállt a hajmeresztő mutatvány láttán, és szerintem ezzel nem voltunk egyedül…

Galambból nyúl, köddé váló csodakendő és magától kiegyenesedő kötél

A két műsorvezető hosszú hetekig gyakorolt az ámulatba ejtő show-ra, melyben egy profi bűvész és Danny Blue mentalista volt a segítségükre. A ”csalás” abszolút kizárható, hiszen titoktartási szerződés is született, valamint teljes elszigeteltségben folyt a felkészülés. Először klasszikusnak mondható trükköket láthattak a TV nézők: galambból nyúl, köddé váló csodakendő és magától kiegyenesedő kötél. Azért izgalomból a műsor elején sem volt hiány!

De a show végére tartogatták a legrázósabb mutatványt…

Antónia, 4 nagyméretű kartondoboz és egy berregő láncfűrész

Ez önmagában még nem hangzik ijesztőnek, de ha belevesszük azt a tényt, hogy Szellő István lapult az egyik doboz alatt, már sokkal meredekebb a szituáció. Egyedül Ádám, a műsorvezető kisebbik fia tudta, hol rejtőzik édesapja. Bátyja, Andris is fontos szerepet kapott: Neki kellett figyelnie arra, hogy Antónia ne tudjon kukucskálni vagy hallgatózni, meg persze koncentrálnia, hogy jól süljön el a dolog. Hamar előkerült a berregő láncfűrész, mellyel a csinos RTL híradós sorra szelte ketté a kartondobozokat.

nagyméretű kartondoboz strapa-doboz
tv doboz.RTL

Mondanunk sem kell, hogy István – és mindenki más is – ép bőrrel megúszta a kissé sokkoló mutatványt. Mindenesetre, minket teljesen elvarázsoltak, és lélegzet-visszafojtva izgultunk István sorsáért. Azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogyan csinálták, de arra hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy egy kicsit mi is a részesei lehettünk ennek a különleges adásnak.

Nem kell bűvésznek lenned ahhoz, hogy hasznát vedd a kartondobozainknak.

Legyen szó szállításról vagy raktározásról, csúcsminőségű termékeink szuper megoldást jelentenek.

Szabvány, illetve teljesen egyedi kialakítású és nagyméretű kartondobozok, csomagolóeszközök, melyek alkalmazkodnak igényeidhez!

Kérj tőlünk ajánlatot ITT.

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?