Viszlát, okmánytartó henger!

Elbúcsúzhatunk a jól bevált okmánytartó hengeres csomagolási megoldástól. Változás a legnagyobb futárcégek csomagkezelési gyakorlatában: a hengeres okmánytartó használatát a legnagyobb futárcégek egyszerűen „tiltólistára” tették. A futárcégeknek jó oka van arra, hogy ne fogadják be a hengeres csomagolást a jövőben. Mi a változtatás oka? Mit használj a hengeres doboz helyett? Szállítjuk a megoldást!
okmánytartó henger strapa-doboz

Változás a legnagyobb futárcég(ek) csomagkezelési gyakorlatában

Hosszúkás termékek, papírtekercsek, iratok csomagolásához kérjük, használjon szögletes dobozt, mert a keskeny okmánytartó henger elakad a görgősoron és torlódást okoz a szortírozás közben.” – olvasható a GLS útmutatójában.

Nem kell térképboltot vagy poszter webáruházat üzemeltetned ahhoz, hogy galibát jelentsen számodra ez a változás. Korábban rengeteg cég ilyen csomagolásban küldte partnereinek az iratokat, dokumentumokat, kisebb tárgyakat, például rolókat, pálcákat, etc.

GLS strapa-doboz

Mi van, ha Téged ez nem érdekel?!

Jó, ha tudod: a szállítmány megfelelő csomagolása MINDIG a feladó felelőssége! Ha mégis fittyet hánysz a futárcég javaslataira, ők sem fognak foglalkozni a Te csomagoddal… Több, mint valószínű, hogy nem veszik majd át szállításra. Az okmánytartó hengert és egyéb henger alakú csomagokat – a GLS mellett – többek között a DHL és az MPL is „száműzte” már egy jó ideje, a fenti okokból kifolyólag. Egyébként ezért is nagyon fontos, hogy még a csomagolóanyag beszerzése előtt alaposan átböngészd a kiválasztott futárcég ajánlásait!

Okmánytartó henger: ne fájjon a búcsú!

Kár tagadni: hosszúkás termékek csomagolásához nagyon praktikusak a változatos méretekben kapható okmánytartó hengerek! Nem kell ragasztószalaggal bíbelődni, csak feltekered és gondosan belehelyezed azt, amit szeretnél… Körülbelül ennyi a dolgod. Hajtás nélkül, gyűrődésmentesen csomagolhatsz, ráadásul a többrétegű kartonból készülő csövek a nedvességet is egészen jól tűrik. Azonban még egy dologba érdemes belegondolnod: a henger végein lévő műanyag kupakok könnyedén lecsavarodhatnak, elgurulhatnak, így okmányhengerben a csomagod tartalma sincs 100%-os biztonságban. Ja, és mondanom sem kell, hogy ilyen esetekben a futárcégtől kártérítésre sem számíthatsz!

Mi lesz most? A Strapa-doboz erre is tud egy szuper megoldást!

Ez tutira nem fog letekeredni vagy elgurulni: kis átmérőjű, szögletes dobozok a Strapa-Pack kínálatában! A futárcégek megváltozott gyakorlatához igazodva hosszúkás kialakítású, karton csomagolóeszközök gyártásába fogtunk. „Működési elvük” ugyanolyan pofonegyszerű, mint a hengeres dobozoké! Köszönhetően a stancszerszám előzetes elkészítésének és a bőséges raktárkészletnek, nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket.  

Eltérő átmérővel rendelkező,

  • 400 x80x80 mm (hosszúság, szélesség, magasság)
  • 600 x80x80 mm (H, SZ, M)
  • 800 x80x80 mm (H, SZ, M)
  • 1200 x80x80 mm (H, SZ, M)

csomagolóanyagaink tökéletesen megfelelnek a futárcégek elvárásainak és biztonságos szállítást tesznek lehetővé.

GLS strapa-doboz
önzáró doboz

A doboz önzáró, így nem kell sokat pepecselned a lezárással, ugyanakkor könnyű összeállítani a csomagolást. Logóval vagy felirattal ellátott ragasztószalaggal egyedivé teheted csomagolást. Ha a dobozon belül plusz védelemre van szükséged, térkitöltő, bélelő anyagok széles választékával állunk rendelkezésedre!

Fontos iratok és dokumentumok, rolók, pálcák, kis méretű szőnyegek, poszterek, térképek vagy tervrajzok… nem kell aggódnod,

most már minden biztonságban megérkezik! 

Ajánlatot itt tudsz kérni: https://strapa-doboz.hu/ajanlatkeres/

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?