Csomagolástechnika

csomagolástechnika-1

A csomagolástechnika biztosítja azon technológia kialakítását, létrehozását, amellyel

  • a terméket megvédjük a külső hatásoktól,
  • a termékeket és azok alkatrészeit megfelelően elrendezhetjük
  • biztosítjuk, hogy a termék az adott szabványoknak és méreteknek megfeleljen.

A tökéletes = a pontosan megfelelő

Cégünk minőségi alapanyagok felhasználásával dolgozik. Szigorú európai minőségügyi szabványok (MSZ EN ISO 9001:2009) betartásával garantáljuk a legjobb minőséget. Szakembereink folyamatosan odafigyelnek a gépek állapotára, karbantartására, hiszen ez is hozzájárul  a végeredmény tökéletességéhez.

Külső és belső

A külső papírdobozzal együtt a belső töltés megválasztása is a csomagolástechnika része. A bélelésre és térkitöltésre számos anyag közül lehet válogatni, melyek mind más-más jellegű, méretű és súlyú terméknek szavatolják a biztonságos szállítást. A gyűrt papír környezetkímélő és költséghatékony módja a térkitöltésnek. A habszivacs kitöltés a kiváló alaktartó tulajdonságának köszönhetően elnyeli az ütődéseket. A hungarocell hőszigetel és mechanikai védelmet nyújt, főleg elektronikai cikkek szállításánál. A polietilén hab rugalmas és jól ellenáll a nedvességnek, törékeny műszaki cikkeket védenek vele. A térkitöltő chips pedig polisztirolból, vagy újabban keményítőből készült apró töltőanyag.

Amikor lezárjuk a dobozt

Miután gondosan becsomagoltuk a termékeket, a dobozok lezárása következik. Nem is tudnánk elképzelni a dobozolást ragasztószalag nélkül. Tartósan szeretnéd lezárni a dobozt, szállításra alkalmasan? A ragasztószalag lényege, hogy a hordozóanyagon egy speciális nyomásérzékeny (PSA) ragasztó található, amelynek segítségével jól lezárható a csomagolás és a szállítás során sem nyílik ki.

csomagolástechnika