Kartondoboz

kartondoboz-1

Ha hullámkarton dobozokról van szó, nem ismerünk lehetetlent. Portfóliónkban nagyon különleges tárolók is találhatóak. A teljesség igénye nélkül gyártunk például hűtő-, bélelt-, polietilén hablemezzel bélelt-, antisztatikus bevonatú dobozokat. Ezenkívül készítünk olyan csomagolást is, amellyel a különlegesen érzékeny gépeket lehet megvédeni a külső környezeti hatásoktól.

Csomagolás hullámpapír dobozzal

A kartondoboz csomagolás környezetbarát, könnyű és mégis nagy fokú szilárdsággal bír. A hullámkarton vastagsága határozza meg a teherbírását. Különböző vastagságú hullámpapírlemezek: 3, 5, illetve 7 rétegű hullámkarton előállítására is lehetőség van. Az elkészítendő hullámkarton csomagolóanyagok falvastagsága, mérete, alakja, bélelése és mennyisége mind igényhez és a csomagolás rendeltetéséhez igazítható. Ha szeretnéd, hogy a céged egyedi logója, vagy felirata szerepeljen a dobozon, igény szerint (max két színnel nyomva) ráhelyezzük.

Kombinált csomagolás

Természetesen a termék súlya mellett a jellegét, formáját és méretét is figyelembe kell venni a megfelelő hullámpapír és annak rétegzése kiválasztásánál. Előfordulhat olyan helyzet, amikor nem elég csupán egy hullámkarton doboz, hanem egy sokkal strapabíróbb, robosztusabb tárolóra van szükség. Ládaüzemünkkel együttműködésben faelemekkel kombinált dobozokat is készítünk, amelyek faraklappal, farögzítő elemekkel ellátott rendkívül nagy teherbírású dobozok.

A legoptimálisabb megoldás a legtökéletesebb megoldás

A legoptimálisabb csomagolás kiválasztása során segítünk és megtervezzük az igényeidhez, a csomagolandó termékhez és szállítás módjához legjobban passzoló és költséghatékony megoldást. Legyen szó bármilyen egyedi méret, vagy mennyiségi igényről, mi teljesíteni tudjuk.

kartondoboz