Papírdoboz

papírdoboz-1

A papírdobozok talán a legszélesebb körben elterjedt csomagolóanyagok. Alapanyaguk a hullámpapírlemez univerzális felhasználású, számtalan területen alkalmazható: szállításkor köztes lemezként a könnyed rakásolás érdekében, vagy elválasztó lapként, rekesztékként dobozok belsejében, raklap borításként és természetesen papírdoboz készítésére.   

Testreszabott megoldások

Papírdobozzal a csomagolás egyszerű, praktikus és biztonságos. Az elkészítendő hullámkarton csomagolóanyagok falvastagsága, mérete, alakja, bélelése és mennyisége mind igényekhez és rendeltetéshez igazítható. A papírdoboz lényegesen könnyebb, mint a faláda és emiatt a termék szállítási költsége is jóval kedvezőbb lehet, ha faláda helyett papírdobozba, vagy fa és papír kombinálásával készült könnyített ládába csomagolunk.

Testreszabott papírdobozok

Ha már van konkrét elképzelésed, akkor adott méret után gyártott és kimetszett dobozokat is készítünk. Ha szeretnéd, hogy a céged egyedi logója, vagy felirata szerepeljen a dobozon, igény szerint ráhelyezzük (max két színnel nyomva). Az optimális csomagoláshoz nem csak az ideális méretű és kivitelű dobozok legyártására van szükség. Az áru biztonságos szállításához a megfelelő bélelőanyagok, térkitöltő és párnázó elemek kiválasztása és elhelyezése is létfontosságú. Polietilén habbal, profilozott habszivaccsal és egyéb béleléssel ellátott dobozokat is készítünk, ami pontosan illeszkedik a csomagolt anyag méreteihez és megakadályozza annak elmozdulását, ütődését. Hűtést igénylő szállítmányoknál a HPL, hungarocell és hegesztett fóliazsák kombinációval tartjuk a kívánt hőmérsékletet.

Az optimális megoldás a legtökéletesebb megoldás

Az optimális csomagolás kiválasztása során segítünk és megtervezzük az igényeihez, a csomagolandó termékhez és szállítás módjához legjobban passzoló és költséghatékony megoldást.

papírdoboz