Kiszállítás

kiszállítás-1

A teljes körű szolgáltatás a kiszállítással válik teljessé. Amennyiben egyedi dobozokra van szükséged, szívesen legyártjuk a kívánt mennyiséget és kiszállítjuk telephelyedre.

Gyorsan és rugalmasan: rövid határidőkkel dolgozunk

A gyártást akár rövid, 3-5 napos határidővel is vállaljuk, majd  szintén gyorsan és rugalmasan kiszállítjuk a legyártott dobozokat. Legyen a székhelyed akár Miskolcon vagy Zalaegerszegen, korszerű furgonjaink és kisteherautóink segítségével megadott határidőn belül eljuttatjuk hozzád a terméket. A határidők betartása nálunk alapvető dolog. Dobozainkat az ország egész területén kiszállítjuk.

FIGYELEM! A csomagolástechnikai eszközök ára nem tartalmazza a kiszállítástEzért a szolgáltatásért minden esetben külön díjat számolunk fel.

Ha szeretnéd, személyesen is átveheted a megrendelt termékeket Dunaharasztiban.

Pontos, precíz kiszállítás

A pontos kiszállításáról  flottavezetőnk gondoskodik. Gépjárműparkunkban megtalálható egy 15 tonnás TGM Man teherautó,  5 darab 3,5 tonnás duplafülkés platós autó és mikrobusz is. Ezt a munkát csak megfelelően szervizelt eszközökkel lehet elvégezni, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a járműveink karbantartására is, mind esztétikai, mind műszaki szempontból.

Strapa-pack garancia

Dobozainkra minőségi garanciát vállalunk. Minden általunk gyártott és forgalmazott termék megfelel a hullámkarton szállítódobozokra vonatkozó szigorú minőségi irányelveknek.

Flottánk a lehető legszélesebb spektrumú igényeket is kielégíti. A nagy terjedelmű rakományok esetében képzett csapatunk tagjai segítenek a nehéz áruk profi és biztonságos célba juttatásában. 

És ne feledkezzünk meg a sofőrökről, akik szintén a minőségi kiszállítás aktív résztvevői. A szállítás több részletben is történhet. Nagyobb darabszámú rendelések esetén kérés szerint akár folyamatos lehívást is biztosítunk.

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van a kiszállított termékekkel kapcsolatban, bátran fordulhatsz hozzánk. Számunkra kiemelten fontos a jó partneri viszony ápolása és annak megőrzése!  Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy 100%-osan elégedett a vásárlással vagy valamelyik szolgáltatásunkkal, kérjük, mielőbb jelezd felénk, hogy orvosolhassuk a problémát.

kiszállítás