Kiszállítás

kiszállítás-1

A teljes körű szolgáltatás a kiszállítással válik teljessé. Amennyiben egyedi dobozokra van szüksége, akkor a tervezés, mintakészítés és tesztelés után legyártjuk a kívánt mennyiséget és kiszállítjuk telephelyére.

 

Gyorsan és rugalmasan: rövid határidőkkel dolgozunk

A gyártást akár rövid, 3-5 napos határidővel is vállaljuk, majd  szintén gyorsan és rugalmasan kiszállítjuk a legyártott dobozokat. Legyen a székhelye akár Miskolcon vagy Zalaegerszegen, korszerű furgonjaink és kisteherautóink segítségével megadott határidőn belül kiszállítjuk Önnek a terméket. A határidők betartása nálunk alapvető dolog. Dobozainkat az ország egész területén kiszállítjuk.

Pontos, precíz kiszállítás

A pontos kiszállításáról  flottavezetőnk gondoskodik. Gépjárműparkunkban megtalálható egy 15 tonnás TGM Man teherautó,  5 darab 3,5 tonnás duplafülkés platós autó, mikrobusz és több személygépkocsi is. Ezt a munkát csak megfelelően szervizelt eszközökkel lehet elvégezni, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a járműveink karbantartására is, mind esztétikai, mind műszaki szempontból.

 

Strapa-pack garancia

Dobozainkra minőségi garanciát vállalunk. Flottánk a lehető legszélesebb spektrumú igényeket is kielégíti. A nagy terjedelmű rakományok esetében képzett csapatunk tagjai segítenek a nehéz áruk profi és biztonságos célba juttatásában.  És ne feledkezzünk meg a sofőrökről, akik szintén a minőségi kiszállítás aktív részvevői. A szállítás több részletben is történhet. Nagyobb darabszámú rendelések esetén kérés szerint akár folyamatos lehívást is biztosítunk. Ha bármilyen kérdése, kérése van a kiszállított termékekkel kapcsolatban, bátran fordulhat hozzánk, számunkra kiemelten fontos a jó partneri viszony ápolása és annak megőrzése. 

kiszállítás

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?