Flottánk

flottánk-1

A dobozok, csomagolt termékek vagy kihelyezett csomagolás esetén a csomagolóanyagok pontos kiszállításáról a flottavezetőnk gondoskodik. A határidők betartása nálunk alapvető dolog, ez pedig csak egy jó sofőrrel és modern gépjárműparkkal sikerülhet.

Büszkék vagyunk arra, hogy flottánk a legszélesebb spektrumú igényeket is kielégíti. Gépjárműparkunban található egy 15 tonnás TGM Man teherautó, amely a nagyobb terjedelmű eszközöket szállítja, a teherautót pedig egy VW mikrobusz követi, melyben képzett csapatunk tagjai utaznak. Ők segítenek a nehéz áruk profi és biztonságos célbajuttatásában.

Gépjárműveink között ezenkívül 5 darab 3,5 tonnás duplafülkés platós autó található. Továbbá a munka felmérésére, illetve üzleti tárgyalások lebonyolítására 2 BMW, 1 VW Arteon és 1 Renault Talizman típusú személygépkocsi áll rendelkezésre.

Az átcsomagolást és egyéb operatív munkát gyorsan és hatékonyan kell elvégeznünk. A kiszálláshoz egy Skoda illetve egy Mazda 5-ös autót használunk. Ezek a gépkocsik alkalmasak 2 fő és a szerszámok szállítására.

Speciális, szabademelésű toronnyal ellátott targoncákkal is rendelkezünk amelyek akár a konténer belsejében is tudnak dolgozni, megkönnyítve ezzel a tengeri áruszállítással kapcsolatos logisztikát.

A külső munkák során felmerülő anyagmozgatáshoz rendelkezésünkre áll 3 villástargonca.

Ahhoz, hogy a további felmerülő igényeknek is maradéktalanul meg tudjunk felelni, cégünk tervezi egy 4 utas targonca beszerzését, mellyel lehetőségünk lesz normál raklapok, rekeszek és hosszáru szállítására. Speciális kialakítása révén pedig kisebb helyiségekben is tökéletesen elfér.

A gépek mozgatását forgó-, és görgőzsámolyokkal illetve emelőkkel tesszük lehetővé. Igény szerint nehézgép mozgatását is meg tudjuk oldani.

A nehéz munkát csak megfelelően szervizelt eszközökkel lehet elvégezni, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a flottánk karbantartására, mind esztétikai, mind műszaki szempontból.

flottánk

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?