Flottánk

flottánk-1

A dobozok, csomagolt termékek vagy kihelyezett csomagolás esetén a csomagolóanyagok pontos kiszállításáról a flottavezetőnk gondoskodik. A határidők betartása nálunk alapvető dolog, ez pedig csak egy jó sofőrrel és modern gépjárműparkkal sikerülhet.

Büszkék vagyunk arra, hogy flottánk a legszélesebb spektrumú igényeket is kielégíti. Gépjárműparkunban található egy 15 tonnás TGM Man teherautó, amely a nagyobb terjedelmű eszközöket szállítja, a teherautót pedig egy VW mikrobusz követi, melyben képzett csapatunk tagjai utaznak. Ők segítenek a nehéz áruk profi és biztonságos célbajuttatásában.

Gépjárműveink között ezenkívül 5 darab 3,5 tonnás duplafülkés platós autó található. Továbbá a munka felmérésére, illetve üzleti tárgyalások lebonyolítására 2 BMW, 1 VW Arteon és 1 Renault Talizman típusú személygépkocsi áll rendelkezésre.

Az átcsomagolást és egyéb operatív munkát gyorsan és hatékonyan kell elvégeznünk. A kiszálláshoz egy Skoda illetve egy Mazda 5-ös autót használunk. Ezek a gépkocsik alkalmasak 2 fő és a szerszámok szállítására.

Speciális, szabademelésű toronnyal ellátott targoncákkal is rendelkezünk amelyek akár a konténer belsejében is tudnak dolgozni, megkönnyítve ezzel a tengeri áruszállítással kapcsolatos logisztikát.

A külső munkák során felmerülő anyagmozgatáshoz rendelkezésünkre áll 3 villástargonca.

Ahhoz, hogy a további felmerülő igényeknek is maradéktalanul meg tudjunk felelni, cégünk tervezi egy 4 utas targonca beszerzését, mellyel lehetőségünk lesz normál raklapok, rekeszek és hosszáru szállítására. Speciális kialakítása révén pedig kisebb helyiségekben is tökéletesen elfér.

A gépek mozgatását forgó-, és görgőzsámolyokkal illetve emelőkkel tesszük lehetővé. Igény szerint nehézgép mozgatását is meg tudjuk oldani.

A nehéz munkát csak megfelelően szervizelt eszközökkel lehet elvégezni, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a flottánk karbantartására, mind esztétikai, mind műszaki szempontból.

flottánk