Csomagolóanyag

csomagolóanyagok-1

Saját gyártású és minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Beszerzéskor előnyben részeítjük a hazai cégek által előállatott alapanyagokat.

Kínálatunk

Hullámkarton doboz kínálatunkban megtalálhatóak a TFL dobozok, fedeles kartondobozok, hűtődobozok, FEFCO szabvány szerinti kartondobozok, kimetszett, ragasztott és tűzött dobozok, kombinált dobozok, bélelt dobozok, valamint betétek és tartozékok, de egyedi tervezésű csomagolóanyagokat is gyártunk.

Dobozaink

Dobozaink hullámpapírlemez felhasználásával készülnek. A HPL doboz univerzális csomagolóanyag, amely szinte bármilyen típusú áruhoz jól alkalmazható. Nagy teherbírásának köszönhetően akár nehezebb tárgyak és gépek csomagolásához is ideális.

Bélelés

Ahhoz, hogy a papírdobozokban szállított termékek sértetlenül célt érjenek, fontos a doboz megfelelő mérete és a körültekintő bélelés. Érdemes figyelembe venni a termék jellegét, súlyát, formáját és persze méretét.

100% magyar

100%-os magyar tulajdonban lévő csomagolóanyag gyártó cég vagyunk.

Számunkra kiemelten fontos, hogy támogassuk a hazai munkahelyeket. Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy cégünk minőségi, hazai forrásból származó alapanyagokkal is dolgozik.

Gyorsaság és hatékonyság

A Strapa-pack Kft. alapelve az, hogy a gyors és hatékony munkavégzés nem zárja ki egymást, sőt! Hisszük, hogy mindkét fél előnye, ha a lehető leggyorsabb szállítási határidővel tudjuk szállítani a termékeket, és ezekhez tartjuk is magunkat. Csomagolóanyagainkat éppen ezért akár az árajánlattól számított 3-5 munkanapon belül a rendelkezésedre tudjuk bocsátani. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy az alapanyagok folyamatosan  rendelkezésünkre állnak az üzemben, így rendkívül rövid határidővel tudjuk legyártani a dobozokat. A minőségre kiemelt figyelmet fordítunk, csak megbízható cégektől rendeljük a szükséges alapanyagokat.

csomagolóanyagok