Egyedi doboz gyártás

egyedi-doboz-gyártás-1

Szeretné a termékeit biztonságos helyen tárolni? Kiváló minőségű dobozokra vágyik, ugyanakkor fontos, hogy hazai alapanyagból készüljenek? Netán egyedi logóval és szövegezéssel látná el a tárolókat?

Közel 20 éves tapasztalat

A megfelelő hullámkarton doboz kiválasztása kardinális kérdés a csomagolás és szállítás során. Ha nem megfelelő minőségű csomagolóanyagot választ, a termék sérülhet szállítás közben. A Strapa-Pack Kft. immár közel húsz éve gyárt minőségi csomagolóanyagokat, így biztosan állíthatjuk, hogy hatékonyan segíthetünk a megfelelő tároló kiválasztásában. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a dobozgyártás terén. Tervezéstől az egyedi mintakészítésig, a gyártáson keresztül a kiszállításig.

Tervezéstől a dobozig

A tervezés során felmérjük igényeit és megbeszéljük, hogy milyen célra szeretné használni a csomagolóanyagot, valamint minden fontos körülményt számításba veszünk. Ilyen például a szállítási mód (vasúti, tengeri, légi, közúti), ami a doboz rétegvastagsága miatt fontos. Ezt követi a számítógépes tervezés egy speciális szoftver segítségével, majd legyártásra kerül a kívánt mennyiség. Az 1-2 darabos megrendeléstől, akár a több ezer darabos megrendelésig vállalunk gyártást. A kész dobozokat az ország egész területén kiszállítjuk, a megbeszélt határidőn belül.

Egyedi doboz

Egyedi igények alapján készítünk habbal bélelt HPL hullámpapír dobozt, társüzemünkben OSB-ből készült faládát vagy fa és hullámpapír alapanyagból kombinált dobozokat. Speciális kéréssel is fordulhat hozzánk. Szakembereink azon igyekeznek, hogy a dobozok éppen olyanok legyenek, amilyennek Ön azokat megálmodta. Készítettünk már hegedűtokot, archiváló dossziét, asztali mobiltelefon tartót, boros és mézes dobozt is.

Egyedi elképzeléseit garantáltan meg tudjuk majd valósítani!

egyedi-doboz-gyártás

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?