Egyedi doboz gyártás

egyedi-doboz-gyártás-1

Szeretnéd a termékeidet biztonságos helyen tárolni?  Minőségi dobozokra vágysz, ugyanakkor fontos, hogy hazai gyártó által készüljenek? Netán egyedi logóval és szövegezéssel látnád el a kartondobozaid?

Közel 20 éves tapasztalat

A megfelelő hullámkarton doboz kiválasztása kardinális kérdés a csomagolás és szállítás során. Ha nem megfelelő minőségű csomagolóanyagot választasz, a termék sérülhet szállítás közben. A Strapa-Pack Kft. immár közel húsz éve gyárt minőségi csomagolóanyagokat, így biztosan állíthatjuk, hogy hatékonyan segíthetünk a megfelelő doboz kiválasztásában. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a dobozgyártás terén. Tervezéstől az egyedi mintakészítésig, a gyártáson keresztül a kiszállításig.

Tervezéstől a dobozig

A tervezés során felmérjük igényeid és megbeszéljük, hogy milyen célra szeretnéd használni a csomagolóanyagot, valamint minden fontos körülményt számításba veszünk. Ilyen például a szállítási mód (vasúti, tengeri, légi, közúti), ami a doboz rétegvastagsága miatt fontos. Ezt követi a számítógépes tervezés egy speciális szoftver segítségével, majd legyártásra kerül a kívánt mennyiség. Az 1-2 darabos megrendeléstől, akár a több ezer darabos megrendelésig vállalunk gyártást. A kész dobozokat az ország egész területén kiszállítjuk, a megbeszélt határidőn belül.

Egyedi doboz

Egyedi igények alapján készítünk habbal bélelt HPL hullámpapír dobozt, társüzemünkben rétegelt lemezből vagy OSB-ből készült faládát vagy fa és hullámpapír alapanyagból kombinált dobozokat. Speciális kéréssel is fordulhatsz hozzánk. Szakembereink azon igyekeznek, hogy a dobozok éppen olyanok legyenek, amilyennek Te azokat megálmodtad. Készítettünk már papír hegedűtokot, archiváló dossziét, asztali mobiltelefon tartót, papírbútort, boros és mézes dobozt is.

Egyedi elképzeléseid garantáltan meg tudjuk majd valósítani!

egyedi-doboz-gyártás