Tervezés

tervezés-1

Egyedi dobozokat szeretnél gyártatni? Netán szükséged van valakire, aki segít Neked a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos kérdéseidben és a megvalósításban? Tervezőnk, László nem ismer lehetetlent.

Tervezési folyamat

Az egyedi dobozok minden esetben egy tervezési folyamat eredményei. Ennek első fázisa a szállítandó áru megismerése, valamint az is fontos, hogy milyen célra szeretnéd használni a csomagolóanyagot. A szállítási mód (vasúti, tengeri, légi, közúti) szintén mérvadó pl. a megfelelő rétegvastagság miatt. Ezt követi a tervezés, melyet egy speciális számítógépes szoftver segítségével végzünk el. Itt az összes fontos paramétert egyszerűen be tudjuk állítani. Majd legyártjuk a kívánt mennyiséget és ki is szállítjuk.

Doboz és bélelés

A tervezés a bélelésre is vonatkozhat. Igény esetén a hullámpapírdobozt összeállítjuk, ezután a habszivacsot, vagy egyéb bélelőanyagot méretre vágjuk és egy speciális ragasztó segítségével pontosan oda illesztjük, ahová kell. Az eredmény: az áru a helyén marad, és biztonságban van, portól, ütődésektől, karcolódástól is védve.

Különleges dobozok

Hűtésre szoruló anyagok csomagolását is gondosan megtervezzük. A hűtődoboz alapja a hullámkarton (HPL) doboz. Bélelőanyaga szuperkönnyű hungarocell, mely remek hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A hegesztett fóliazsák, pedig további extra, korrózió, pára és por elleni védelemmel emeli meg a már amúgy is ütős csomagolást.

OSB-ből készült faládákat és különböző papír csomagoló garnitúrákat is tervezünk, amelyről igény szerint tervezőnk robbantott ábrát is készít. Készítettünk már hegedűtokot, archiváló dossziét, asztali mobiltelefon tartót és ajándék boros dobozt is.

Legyen szó akár egy, akár több ezer dobozról a tervezést ugyanolyan pontosan és precízen végezzük.

tervezés