Tervezés

tervezés-1

Egyedi dobozokat szeretne gyártatni? Netán szüksége van valakire, aki segít Önnek a veszélyes áruk tárolásával kapcsolatos kérdéseiben és a megvalósításban? Tervezőnk, László nem ismer lehetetlent.

 

Tervezési folyamat

Az egyedi dobozok minden esetben egy tervezési folyamat eredményei. Ennek első fázisa a szállítandó áru megismerése, valamint az is fontos, hogy milyen célra szeretné használni a csomagolóanyagot. A szállítási mód (vasúti, tengeri, légi, közúti) szintén mérvadó pl. a megfelelő rétegvastagság miatt. Ezt követi a tervezés, melyet egy speciális számítógépes szoftver segítségével végzünk el. Itt az összes fontos paramétert egyszerűen be tudjuk állítani. Majd legyártjuk a kívánt mennyiséget és ki is szállítjuk.

Doboz és bélelés

A tervezés a bélelésre is vonatkozhat. Igény esetén a hullámpapírdobozt összeállítjuk, ezután a habszivacsot, vagy egyéb bélelőanyagot méretre vágjuk és egy speciális ragasztó segítségével pontosan oda illesztjük, ahová kell. Az eredmény: az áru a helyén marad, és a portól, ütődésektől, karcolódástól is védve van.

 

Különleges dobozok

Hűtésre szoruló anyagok csomagolását is gondosan megtervezzük. A hűtődoboz alapja a hullámkarton (HPL) doboz. Bélelőanyaga szuperkönnyű hungarocell, mely remek hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A hegesztett fóliazsák, pedig további extra, korrózió, pára és por elleni védelemmel emeli meg a már amúgy is ütős csomagolást.

OSB-ből készült faládákat és különböző csomagoló garnitúrákat is tervezünk, amelyről igény szerint tervezőnk robbantott ábrát is készít. Készítettünk már hegedűtokot, archiváló dossziét, asztali mobiltelefon tartót és ajándék boros dobozt is.

 

Legyen szó akár egy, akár több ezer dobozról a tervezést ugyanolyan pontosan és precízen végezzük.

tervezés

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?