Ügyfélközpontúság

ügyfélközpontúság-1

Ha az ügyfél elégedett, mi is azok vagyunk. Cégünk számára kifejezetten fontos a jó partneri viszony kialakítása és annak ápolása. Munkánk minden szakaszában odafigyelünk ügyfeleink igényeire, a megbeszélt időpontok betartására.

 

Az ügyfélelégedettség pillérei

Minőségi dobozok, csak minőségi alapanyagokból készülhetnek, ezért használunk hazai alapanyagokat a gyártás során. Minden esetben gondosan felmérjük és megtervezzük csomagolóanyagaink paramétereit, minden lehetséges körülményt figyelembe véve, hogy a végeredmény valóban olyan legyen, mint amilyet az ügyfelünk szeretett volna. A gyártás szakszerűen, modern gépekkel történik. Ezt követően a kiszállítást saját furgonjaink és kisteherautóink segítségével végezzük. A pontos kiszállításról  flottavezetőnk gondoskodik.

 

Informatív ügyfélszolgálat

Ügyfeleink elégedettségének egyik pillére az informatív ügyfélszolgálat. Ügyfeleink számára mindig a lehető legszéleskörűbb tájékoztatást nyújtjuk bármilyen kérdésben. Ha bármilyen felmerülő problémája, netalán gondja van, dobozüzem-vezetőnk, Edit biztosan tud Önnek segíteni. Ügyfeleink elégedettsége a mi személyes sikerünk. Így a „jó” nekünk nem elég jó! Maximalisták vagyunk, ezért mindig a lehető legoptimálisabb megoldásokat keressük, és meg is találjuk azokat. Mi nem csak „letudni” akarjuk a megbízásokat, hanem őszinte mosolyt szeretnénk csalni megrendelőink arcára.

 

Értéket teremtünk

Imádjuk a munkánkat, és hiszünk abban, amit csinálunk. Értéket teremtünk, valódi minőséget nyújtunk partnereinknek. Számunkra nincs lehetetlen! Szeretjük a kihívásokat, feszegetni saját határainkat. Nálunk nem csak sablonméreteket és formákat találhat. Ha egyedi dobozra van szüksége, örömmel legyártjuk Önnek!

ügyfélközpontúság