Ügyfélközpontúság

ügyfélközpontúság-1

Ha az ügyfél elégedett, mi is azok vagyunk. Cégünk számára kifejezetten fontos a jó partneri viszony kialakítása és annak ápolása. Munkánk minden szakaszában odafigyelünk ügyfeleink igényeire, a megbeszélt időpontok betartására.

Az ügyfélelégedettség pillérei

Minőségi dobozok, csak minőségi alapanyagokból készülhetnek, ezért használunk megbízható alapanyagokat a gyártás során. Minden esetben gondosan felmérjük és megtervezzük csomagolóanyagaink paramétereit, minden lehetséges körülményt figyelembe véve, hogy a végeredmény valóban olyan legyen, mint amilyet az ügyfelünk szeretett volna. A gyártás szakszerűen, modern gépekkel történik. Ezt követően a kiszállítást saját furgonjaink és kisteherautóink segítségével végezzük. A pontos kiszállításról  flottavezetőnk gondoskodik.

Informatív ügyfélszolgálat

Ügyfeleink elégedettségének egyik pillére az informatív ügyfélszolgálat. Ügyfeleink számára mindig a lehető legszéleskörűbb tájékoztatást nyújtjuk bármilyen kérdésben. Ha bármilyen felmerülő problémád, netalán gondod van, dobozüzem-vezetőnk, Edit biztosan tud Neked segíteni. Ügyfeleink elégedettsége a mi személyes sikerünk. Így a „jó” nekünk nem elég jó! Maximalisták vagyunk, ezért mindig az optimális megoldásokat keressük, és meg is találjuk azokat. Mi nem csak „letudni” akarjuk a megbízásokat, hanem őszinte mosolyt szeretnénk csalni megrendelőink arcára.

Értéket teremtünk

Imádjuk a munkánkat, és hiszünk abban, amit csinálunk. Értéket teremtünk, valódi minőséget nyújtunk partnereinknek. Számunkra nincs lehetetlen! Szeretjük a kihívásokat, feszegetni saját határainkat. Nálunk nem csak sablonméreteket és formákat találhatsz. Ha egyedi dobozra van szükséged, örömmel legyártjuk Neked!

ügyfélközpontúság

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?