Egyedi mennyiség

egyedi-mennyiség-1

Minden cég és vállalkozás különböző, számunkra azonban minden megrendelő, aki megtisztel minket bizalmával, ugyanolyan fontos. Éppen ezért egyedi mennyiség alapján is vállaljuk a csomagolóanyagok gyártását. Jöhet akár egy vagy több ezer hullámkarton dobozról megrendelés, mindenben segítséget nyújtunk Neked, természetesen az egyedi elvárásokat szem előtt tartva.

Papírdobozaink

Papírdobozra szinte minden termékkel foglalkozó vállalkozásnak szüksége van. A hullámpapírlemezből készülő dobozok szerteágazó felhasználásának köszönhetően különféle területeken használják, az élelmiszeripartól kezdve, az elektronikai vállalatokon keresztül a kreatív manufakturális termékeket készítők körében is.

Mennyiség

Van akiknek folyamatosan, éves szinten akár közel 100 000 darabszámmal van szükségük termékeinkre. Modern gépparkunknak és szakértő kollégáink szorgos kezeinek köszönhetően nap, mint nap több ezer darabot is elkészítünk üzemünkben.

Az egyedi elképzeléseket is teljesítjük,  akkor is ha kisebb darabszámra vagy csupán egyetlen dobozra van szükséged. Üzemünk nem csak gyűjtő vagy  szállító papírdoboz gyártásával foglalkozik. Lehetőség van egy vagy akár több üveg vagy tégely tárolására alkalmas csomagolóanyag rendelésére is. Italok, borok, sörök, mézes üvegek fehér karton csomagolását is elkészítjük a szükséges darabszámban. A mennyiségi kérdés nem lehet akadály!

Szabvány-megfelelőség

Dobozaink az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványnak megfelelően készülnek, így a különleges vevői igényeknek is meg tudunk felelni. Ezen felül természetesen az általunk gyártott dobozokra egytől-egyig garanciát vállalunk. Amennyiben cégednek nagyobb darabszámú dobozra van szüksége, úgy a megrendelések esetén kérésed szerint folyamatos lehívást biztosítunk.

egyedi-mennyiség