Egyedi dobozok

egyedi-dobozok-1

Cégünk egyedi dobozok gyártását is vállalja az 1-2 darabos megrendeléstől akár a több tízezer darabos megrendelésig. Ahhoz, hogy az egyedi dobozok az egyedi igényeknek is megfeleljenek, gondos tervezési folyamat előzi meg a gyártást. Az egyedi dobozok prototípusát kiváló kollégánk, Lajos készíti el.

Mitől lesz egy doboz egyedi?

Léteznek különböző szabvány dobozok, amelyek meghatározott dobozszabat szerint állnak rendelkezésre. Ezek az úgynevezett FEFCO szabványrendszer szerint készülnek, ami megkönnyíti a beazonosítást. Ha veszélyes árut szeretnénk légi úton szállítani, minősített dobozra van szükség a csomagoláshoz, amelyeknek adott méretei vannak. Az EUR raklap szabványos dobozok esetében pedig a dobozok méretét úgy határozták meg, hogy pontosan kiadják a raklap méretét.

Vannak azonban olyan esetek, amikor nem célszerű a szabványdobozok használata. Ilyen esetekben vagy egyedi méretű, vagy egyedi alakú, illetve egyedi bélelésű és kialakítású dobozra lehet szükség.

Sajátos igények

Gépparkunknak köszönhetően az egészen kicsi dobozoktól a hatalmas, faelemekkel megerősített dobozokig, minden igényt ki tudunk elégíteni. Ha nem klasszikus alakú dobozra van szükség, az sem lehet nekünk akadály.

Egy doboz attól is lehet egyedi, hogy céges logót, vagy egyéb szöveget nyomtatunk rá (RAL színskála szerint, maximum két színnel). Csak rajtad múlik, hogy mit szeretnél a dobozon látni.

Feliratozott ragasztószalagot is rendelhetsz tőlünk, mellyel megkülönböztetheted csomagjaidat és tovább növelheted márkád ismertségét. Az általunk gyártott csomagolóeszközökbe különböző kényelmi elemeket, pl. fogantyúkat, is be tudunk építeni egyedi elképzelések szerint.

Különleges csomagolási megoldások

Nem ismerünk lehetetlent! Különleges csomagolási lehetőségek kivitelezésére is van nálunk lehetőség: törékeny, túlméretes vagy szokatlan formájú a terméked? Számunkra nem jelent problémát! Gondosan megtervezzük és legyártjuk a legoptimálisabb csomagolást, ami tökéletes termékvédelmet garantál. Ha arra van szükség a hullámpapírlemezt fa elemekkel is tudjuk kombinálni és a bélelést is termékre szabottan kivitelezzük: habszivaccsal, tojáshabbal, de akár hőszigetelő elemekkel ellátott dobozokat is gyártunk.

egyedi-dobozok-2