Környezet? Tudatos!

környezet-tudatos

Nem csak a jelennel, a jövővel is foglalkozunk! Csomagolástechnikai gyártó cégként felelősségünknek érezzük ökológiai lábnyomunk csökkentését és a fenntartható fejlődés támogatását. Környezettudatos termékeinket újrahasznosított/újrahasznosítható alapanyagokból állítjuk elő, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a kifogástalan minőségre, a piaci igények maximális kiszolgálására.

Papírdoboz, fa raklap

A hullámkarton széles körű felhasználhatóságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb csomagolóanyag. A papírdobozokhoz használt hullámkarton lemezek ~ 80%-ban hasznosított másodnyersanyagból készülnek, illetve az így legyártott termékek 100%-ban újrahasznosíthatók. Az általunk forgalmazott fa raklapok a környezeti terhelés csökkentése érdekében szintén fenntartható forrásból származnak.

Páramegkötés környezettudatosan: a bentonit

A nátrium-bentonit egy természetes, vulkanikus eredetű agyagásvány, melynek vízmegkötő képessége kiemelkedő. Előállítása minimális energiát igényel, és a felhasznált vegyi anyagok mennyisége is elenyésző. Éppen ezért a makacs párával, penésszel és korrózióval szemben a szilikagélnél jóval környezetbarátabb megoldást jelent.

bentonit-környezet-tudatos
újrahasznosítható

Térkitöltő anyagok újrahasznosított papírból

Legyen szó 5 vagy 50 kg-os szállítmányról, az újrahasznosított alapanyagból készült térkitöltő gyűrt papír extra védelmet szavatol érzékeny, törékeny vagy sérülékeny termékeinek, miközben a környezetet is óvja. Univerzális, „szőnyegezett” hullámpapír térkitöltőnk szintén környezetkímélő alternatívát kínál. A hagyományos, polisztirol alapú térkitöltőkkel ellentétben ezek a csomagolástechnikai eszközök környezetvédelmi szempontból felelős döntést tesznek lehetővé.

gyűrt papír bélelés

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?