Így dobozolj, ha webshopod van!

 A CSOMAGOLÓ DOBOZ TE MAGAD VAGY!

Csengetnek. Izgatottan szaladsz, hogy kinyisd a bejárati ajtót. Megérkezett a csomagod! Kételkedve veszed át az ütött-kopott csomagoló dobozt, reménykedve abban, hogy a beltartalom sértetlen maradt… sajnos nem így történt… kiveszed a romhalmaz dobozból az internetről rendelt, egyedi porcelánszobrocskádat, melynek a feje már nincs a helyén. Te mit szólnál, ha ugyanígy járnál? 

Rendelnél újra attól a cégtől, akitől darabokban érkezett meg a termék?

A csomagolás minősége nagyban tükrözi vállalkozásod és márkád hitelességét, megbízhatóságát. Ez az a néhány másodperces első benyomás, mely során a vásárló (gyakran megmásíthatatlan) véleményt alkot a termékről, és persze RÓLAD is.

Felejtsd el a raktárban évek óta porosodó, agyonhasznált, gyenge szakítószilárdságú csomagoló dobozok használatát! Egy egyszerű, (új!) csomagoló doboz is lehet esztétikus, mely megvédi termékedet a szállítás során.

Csomagolástechnika mesterfokon: egyszerű fehér papírdoboz webshopok  számára

A dobozt Magyarország első jótékony webáruháza számára gyártottuk.

A csomagoló dobozon feltüntetett, az áru jellegének megfelelő jelzések iránymutatást adnak a futárcégnek a kezelést és mozgatást illetően. Ez azonban még önmagában nem elég a biztonságos kézbesítéshez. A megfelelő párnázó és térkitöltő elemekről is gondoskodni kell!

Különböző jelölések a csomagoláson (balról-jobbra): nedvességtől óvandó, törékeny áru, és csomag helyzete fölfelé piktogramok

A buborékfólián, habszivacson és hungarocellen túl akár „design bélelőanyagokat” is használhatunk, mint például a fagyapot vagy a kreppelt színes térkitöltő papír. Nagyon exkluzív hatást lehet velük elérni, ugyanakkor alkalmazásuk általában többletköltséggel jár.

NYOMTATOTT CSOMAGOLÓ DOBOZ = KOMOLY VERSENYELŐNY  

Minden webáruház azt szeretné, ha vásárlói elégedettek lennének, és márkája bevésődne az emberek agyába. Miért jó ez? Mert ha megvan ez a két dolog, újra és újra TÉGED fognak felkeresni, hogy beszerezzék a kívánt árucikket.

Ha már van egy jól bejáratott logód és színvilágod, érdemes lehet egy picit többet fordítanod a csomagoló doboz kinézetére, és megjeleníteni ezeket az elemeket. Így akár komoly versenyelőnyre is szert tehetsz azokkal a kereskedőkkel szemben, akik csak egy sima, barna kartondobozban küldik el termékeiket.

Csomagolás női táskákat értékesítő online áruház számára:

Akár elérhetőségeinket is feltüntethetjük: 

Egy színnel nyomott csomagoló doboz e-mail címmel és telefonszámmal

Kartondoboz gyártás webshopok számára: két színnel nyomtatott hullámkarton doboz

Nemzetközi terjeszkedés:  az Óperencián innen és túl… 

A nemzetközi terjeszkedés egyre erőteljesebb trendje kiváló lehetőséget kínál a hazai internetes áruházak számára. Egyre több magyar webshop szállít külföldre is, így a helyes csomagolás kérdése sohasem volt annyira aktuális, mint napjainkban. A hosszabb út miatt nagyobb a sérülés esélye, emiatt olyan speciális tényezőkre is oda kell figyelned, mint a tartós hőingadozás vagy akár a magas páratartalom.

Ha webáruház tulajdonosként megfogadod a fenti tanácsokat, máris megtetted az első lépést a jobb vásárlói élmény kialakításához, mely hosszú távon több elégedett, visszatérő vevőt fog eredményezni.;) 

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?