Ha már megvan a megfelelő csomagolás, jöhet a tökéletes raktérburkolat!

FA VAGY MŰANYAG RAKTÉRBURKOLAT ? MELYIKET VÁLASSZAM?

Egyik cikkemben már beszéltem arról, hogy a szállítmány biztonsága nem csak a csomagoláson múlik. Most egy újabb izgalmas kitérőt teszünk a raktérburkolatok világába. Velem tartasz?

Csomagolás szakértőként jól tudjuk, hogy minden anyagnak megvan a maga előnye és hátránya, ami alaposan megnehezíti a döntést. A papírdoboz nagyon klassz, mert könnyű és olcsó, de van egy maximuma, amit elbír. A faláda nehéz és költségesebb, viszont kiválóan terhelhető.  A raktér szakszerű burkolásánál is hasonló a helyzet. Nem tudod, hogy fát, vagy inkább műanyagot válassz? Ebben a kérdésben is segítünk Neked!

OLYAN RAKTÉRBURKOLATOT SZERETNÉK, AMI…

Akár a szállítmány biztonságáról, akár a raktér védelméről van szó, nem szeretünk kompromisszumokat kötni. A kartondoboz legyen masszív, erős és strapabíró, de azért jól is nézzen ki. A burkolat legyen csúszásmentes, ne korrodálódjon, vetemedjen, és az idő múlásával is őrizze meg lényeges funkcióit és esztétikumát. Ezek azok az alapvető elvárások, melyeket mindenki megfogalmaz magában. Továbbá, ahogyan a csomagolóanyagok esetében, itt is akadhatnak speciális igények. Fa, vagy műanyag?  Na, de akkor most melyik legyen?

FA: A TERMÉSZETES SZÉPSÉG

Szeretjük magunkat természetes dolgokkal körülvenni, melyeken érződik az emberi kéz munkája. A fa nyers esztétikája és eleganciája olyan egyedi megjelenést kölcsönöz, mely semmihez sem fogható.

Kedvező áruk és könnyű beszerezhetőségük mellett talán ez a legmeghatározóbb érv, ami a fa raktérburkolatok mellett szól. Ez sok vállalkozás számára döntő szempont lehet.

Attól tartasz, hogy a fa nedvszívó képessége miatt hamar tönkremegy a raktérburkolat? Esetleg azon parázol, hogy a szállítmány összevissza fog csúszkálni? Ne aggódj! A Van-Pack fa raktérburkolatok fenollal kezeltek, azaz csúszásmentes és víztaszító felületet biztosítanak. A fa raktérburkolat így könnyen tisztántartható és sokáig megőrzi eredeti szépségét.

MASSZÍV ÉS ESZTÉTIKUS: EZ A MŰANYAG RAKTÉRBURKOLAT!

Ha élelmiszeripari termékek vagy nehéz műszaki cikkek fuvarozásáról van szó, a műanyag raktérburkolatot egyenesen Neked találták ki!

A PP (polipropilén) extra ellenálló, mely akár több száz kilónyi súly ráhelyezését is képes mindenféle probléma nélkül kezelni. Ez azért nagyszerű, mert még ebben a helyzetben sem lesznek apró repedések, sérülések a burkolaton. Nem korhad, törik, vagy vetemedik, eredeti szépségét hosszú ideig megőrzi.

Bármilyen haszongépjárművel is rendelkezel, a beszerelés nem fog többet igénybe venni egy munkanapnál, még olyan speciális elemek beépíttetésénél sem, mint az egyedi teherrögzítő sínek vagy a különleges tartóelemek.

Kifolyt a tej? Ragad az autó a kiömlött üdítőtől? Na, ne! A HACCP szigorú higiénia előírásokat fogalmaz meg, melyeket be kell tartani! Jó hír, hogy a műanyag raktérburkolat könnyen és gyorsan tisztítható, így nem kell értékes órákat a takarítással eltöltened. Élettartama rendkívül hosszú, tíz-tizenöt év is lehet.

Gondolj csak bele, hogy ez idő alatt mennyi bosszankodástól, kidobott pénztől és elfecsérelt energiától kíméled meg magad! Egy minőségi raktérburkolat nem más, mint hosszú távú befektetés, mely garantáltan megtérül!

Összefoglalva, ha jobban megvizsgáljuk a távlati előnyöket, tuti, hogy a mérleg nyelve a műanyag felé fog billenni. Azonban mielőtt raktérburkolatot választasz, érdemes figyelembe venned a fenti tényezőket, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni!

Akár fa, akár műanyag, társüzemünk a Van-Pack, mindkét igényre kínál professzionális megoldást!

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?