Plotter vágás

plotter-vágás-1

A plotter kifejezést általánosságban a speciális rajzgépekre használják.

A dobozgyártásban viszont ezt a szót más kontextusban alkalmazzák, a gép nem rajzol, hanem vág. Méghozzá hullámpapír lemezt (HPL), más néven kartont, ami minden termékünk alapanyaga.

Plotter a dobozkészítésben

A plotter egy csúcstechnológiás digitális vágóasztal, ami több funkciót rejt magában: egyszerre résel, stancol és bígel. Mit is jelentenek ezek a nem mindennapi kifejezések? A réselés rések (bevágások) kialakítását, a stancolás a doboz alakjának kivágását a bígelés pedig a hajtásvonalak nyomását jelenti. Ezzel a pontos géppel bármilyen alakzatot ki lehet vágni. A robot karja a késeket pontosan meghatározott és tervezett nyomvonalon vezeti végig.

Mit vágunk plotterrel?

A cserélhető szerszámfejeknek köszönhetően nem csak papír, hanem hungarocell, fa, műanyag vagy akár alumínium megmunkálására is alkalmas. Éppen ezért a dobozok bélelésére használt anyagokat is ezzel a géppel szabjuk méretre. Számítógépes program segítségével a szakértő kezek beállítják a szükséges paramétereket és a teljesen automata plotter már kezdi is a munkát. Lélegzetelállító pontossággal végzi a hullámkarton lapok előkészítését és a bélelőanyag méretre vágását.

Csúcsminőség

Dobozüzemünkben a Kongsberg csúcsminőségű plotter vágó gépet használjuk. Ahhoz, hogy a legjobb minőséget nyújthassuk ügyfeleinknek, modern, precíz és megbízható berendezésekkel kell dolgoznunk. Nem létezik olyan egyedi igény, amit ennek a modern gépnek a segítségével ne tudnánk kielégíteni. Ráadásul ez a folyamat sokkal gyorsabb és pontosabb, mint a mechanikus, egyszerűbb eszközökkel végzett munka. A plotterrel élmény munkatársainknak a dobozgyártás. Ügyfeleink megrendeléseit magas minőségben, akár nagy tételben, rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

plotter

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?