Sokoldalú „zöldséges láda” – Virágok, zöldségpalánták és gombák papírdobozban

A hullámkarton a legnépszerűbb csomagolóanyag a logisztikában - mert egy strapabíró dobozra mindig szükség van, mivel masszív, újrahasznosítható, költséghatékony és pehelysúlyú. A tartós és ellenálló kartondobozok szinte bármilyen áru szállítására tökéletesen alkalmasak. Piaci értékesítők, kertészetek, virágüzletek- és webáruházak, ez a cikk Nektek szól!
zöldséges láda strapa-doboz

 

Sokan meglepődnek, amikor elmesélem, hogy szinte nincs olyan cég, amely ne tudná hasznosítani az általunk gyártott termékeket. Ha jobban belegondolsz, tényleg mindenhol szükség van egy masszív kartondobozra, akár standard, akár teljesen egyedi kivitelben.

A lyukacsos kialakítású, egyedi „zöldséges láda” megkönnyíti megkönnyíti a virágok, palánták, gombák, zöldségek és gyümölcsök szállítását!

Egyetlen anyag, ezernyi felhasználási lehetőség

Gyakran viccelődöm azzal, hogy a hullámkarton jelentősége vetekszik a kerék vagy a tűz feltalálásával. És valóban, cégek millióinak életét könnyítette meg ez az extra rugalmas, strapabíró és környezetbarát anyag. A kartondobozok maximális védelmet nyújtanak, segítik a gyártás helyétől egészen a forgalmazókig, végső fogyasztókig történő eljutást. Jól ellenállnak a külső nyomásnak és kopásnak, leegyszerűsítik a raktározást és árumozgatást. Pehelysúlyukból adódóan nem emelnek a logisztikai költségeken, a legjobb megoldást jelentik olyan helyzetekben, amikor nagyobb távolságra kell egy-egy árut elszállítani. Könnyedén a kívánt formára és tetszőleges méretre vághatók, egyszerűen ragaszthatók illetve tűzhetők…

Éppen olyanra, amilyennek a megrendelő, azaz Te szeretnéd!

Papírdoboz virágoknak

„Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.” – ezzel totálisan egyetértünk, így nagyon örültünk annak, amikor a közelmúltban ilyen szépségek csomagolásában segédkezhettünk (a képeket lásd lentebb). Ezek elsősorban szállítói dobozok, szóval a hangsúly leginkább a praktikumra helyeződik. Az A-ból B pontba való eljuttatást könnyítik meg, amíg az áru elér: a kertészetből a viszonteladókhoz, a webáruházból a megrendelőkhöz, vagy a piacról a vásárló ezekben a dobozokban akár haza is viheti a palántákat, gyönyörűséges virágkölteményeket.

 

zöldséges láda strapa-doboz
zöldséges láda strapa-doboz
zöldséges láda strapa-doboz

Például egy ilyen egyszerű, de nagyszerű karton tálcára helyezve csak bedobja a vevő a kiválogatott virágokat és palántákat a kocsiba, és már indulhat is tovább.

Jóval költséghatékonyabb, mint egy műanyag rekesz vagy láda…

zöldséges láda strapa-doboz
zöldséges láda strapa-doboz

A dobozokat bármilyen változatban, tetszőleges méretben és kialakításban, ablakos verzióban is el tudjuk készíteni. Ha az üzletfeleknek, kollégáknak egy csinos kis meglepetéssel kedveskednél, 1 vagy 2 színnel nyomtatott, önzáró dobozokat is kérhetsz. Egy orchidea (vagy egy üveg jóféle bor) tökéletesen elfér benne! 

zöldséges láda strapa-doboz

Strapa találékonyság: szellőző kartondoboz gomba, gyümölcs- és zöldség szállításához

Igen, még ilyenünk is van! Ha termékfejlesztésre kerül a sor, mindig ügyfeleink egyedi igényeihez igazodunk.

Ha nincsenek biztosítva az optimális feltételek, az áru idő előtt megromolhat, bepenészedhet, vagy megbarnulhat. Az pedig súlyos anyagi veszteséggel jár, ha a szállítmány végül a kukában landol.

Mire érdemes odafigyelni a gyümölcsök- és zöldségek tárolásánál, szállításánál?

  • megfelelő hőmérséklet és páratartalom biztosítása
  • kerülendő a rekeszek, dobozok túlrakodása
  • gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről, azaz a légmozgásról

A speciális zöldséges láda nemcsak gomba (vagy más kisebb zöldség- és gyümölcsféle) szállításához, hanem minden olyan helyzethez, amikor szükség van a kiváló szellőzőképességre. A lyukacsos kialakítás ezt lehetővé teszi! A dobozok egymásra helyezhetők, azaz rakásolhatók, ami szintén óriási előny.

Ebben eladó és vásárló is könnyedén tudja szállítgatni a portékát.

zöldséges láda strapa-doboz
zöldséges láda strapa-doboz

Szeretnéd, ha számodra is megkönnyítenénk a szállítást?

Rendelj masszív kartondobozt virágnak, palántának, zöldségnek vagy gyümölcsnek!

Kapcsolat oldalunkon kérdezhetsz bármit, dobozokkal kapcsolatban bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk!

Kérdéseiddel keress minket elérhetőségeink egyikén:

Szűcs Edit /dobozüzem vezető/ – +36 70 619-4080, doboz@strapa-pack.hu

BETANÍTOTT MUNKÁRA FÉRFI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Dunaharaszti telephelyű csomagolóanyag gyártó cég férfi munkatársat keres betanított munkára azonnali kezdéssel
egy műszakos
munkarendbe.
Felkeltettük az érdeklődését?